Jodie Foster nähdään rikosdraamasarjan True Detectiven tekeillä olevassa neljännessä kaudessa

Lukuisia palkintoja voittaneen poliisisarjan neljäs kausi on tuotannon alkuvaiheissa. Sarjan alkuperäinen pääkäsikirjoittaja Nic Pizzolatto ei ole mukana uuden kauden kirjoittamisessa.

Näyttelijä Jodie Foster tähdittää rikosdraamasarjan True Detective neljättä kautta. Kuva vuodelta 2021.

27.5. 14:30

Rikosdraamasarja True Detectiven tekeillä olevaa neljättä kautta tulee tähdittämään Oscar-palkittu näyttelijä Jodie Foster. Asiasta uutisoi muun muassa elokuvalehti Empire.

HBO:n tuottama True Detective on antologiasarja, mikä tarkoittaa, että sen tuotantokaudet ovat toisistaan erillisiä tarinoita. Vuonna 2014 esitetty ensimmäinen kausi oli todella suosittu ja voitti muun muassa viisi Emmy-palkintoa.

Ensimmäisen kauden lailla synkkiä tarinoita, totisia etsiviä ja väkivaltaisia rikoksia täynnä olevat toinen ja kolmas kausi kautta saivat ristiriitaisemman vastaanoton.

True Detectiven vuonna 2014 esitetty ensimmäinen kausi oli hitti sekä kriitikkojen että yleisöjen parissa.

Alaskaan sijoittuva, ”Night Country” -nimen saanut neljäs kausi on vasta tuotannon alkuvaiheissa, eikä ole varmaa, kuinka pitkään sitä joudutaan odottamaan. Joitain yksityiskohtia kuitenkin tiedetään jo.

Sarjan alkuperäinen luoja Nic Pizzolatto ei ole mukana neljännen kauden kirjoittamisessa. Sen sijaan Pizzolatton saappaisiin astuu meksikolainen Issa López. Kauden tuottajana toimii Moonlight-elokuvan ohjaaja Barry Jenkins.

Esimerkiksi Uhrilampaat ja Taksikuski -elokuvista tunnettu Jodie Foster ei ole näytellyt pääroolia televisiossa sitten lapsuutensa.

Lue lisää: Tänään televisiossa: True Detective on täydellinen tv-draaman ja elokuvan liitto

Lue lisää: Nerokkuus haihtui huippusarjasta – True Detectiven uudet jaksot ovat yllätyksettömiä

Lue lisää: True Detective ei vain löydä säveltään – Sarjan kolmos­kausi on poliisi­sarjaksi hyvä, mutta se ei ole poikkeuksellinen

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat