Jennifer Hudson liittyi suurten palkintogaalavoittajien niin sanottuun Egot-klubiin

Näyttelijä-laulaja Jennifer Hudson on Emmy-, Grammy-, Oscar- ja Tony-voittajien joukossa toinen musta nainen Whoopi Goldbergin jälkeen. Hudson voitti Tony-palkinnon sunnuntaina musikaalista A Strange Loop.

Jennifer Hudson ja Michael R. Jackson iloitsivat Tony-palkinnon voittamisen jälkeen 12. kesäkuuta 2022.

13.6. 16:01

Näyttelijä ja laulaja Jennifer Hudson liittyy harvinaiseen Egot-voittajien joukkoon voitettuaan Tony-palkinnon eilen sunnuntaina, kertoo muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC. Niin sanottu Egot-klubi tarkoittaa henkilöitä, jotka ovat urallaan voittaneet niin Emmy-, Grammy-, Oscar- kuin Tony-palkinnot.

Hudson sai Tony-palkinnon musikaalista A Strange Loop, joka voitti parhaan musikaalin palkinnon. Hän sai palkinnon tuottajana yhdessä 34 muun musikaalia tuottaneen kanssa, joukossa muun muassa drag-artisti RuPaul, Mindy Kaling ja Billy Porter.

Hudson, 40, on järjestyksessä seitsemästoista kaikkien neljän arvostetun elokuva-, teatteri- ja musiikkialan palkinnon saaja. Hän on kategoriassa toinen musta nainen Whoopi Goldbergin jälkeen.

Hudson voitti parhaan naissivuosan Oscar-palkinnon vuoden 2006 elokuvasta Dreamgirls. Grammyja Hudsonilla on kaksi, ja Emmyn hän sai viime vuonna interaktiivisen Baby Yaga -animaation tuottamiseen osallistumisesta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat