Ken-nukkea tulevassa elokuvassa esittävän Ryan Goslingin kuva hämmentää: ”Karmea vanhempi mies joka luulee yhä olevansa parikymppinen”

Klassisten nukkehahmojen inspiroima elokuva nähdään vasta runsaan vuoden päästä.

Ryan Gosling on lihaksi tullut Ken-nukke.

16.6. 15:14

Runsaan vuoden päästä ensi-iltansa saava Barbie-elokuva on saanut jo nyt runsaasti huomiota pelkästään yhden valokuvan takia.

Warner-yhtiön keskiviikkona julkaisemassa valokuvassa poseeraa toista pääosaa eli Keniä esittävä Hollywoodin kultapoika Ryan Gosling, 41. Hän on tavoittanut roolihahmon muovisen esikuvan olemuksen, mutta monien kommentoijien mielestä oudolla ja myötähäpeää herättävällä tavalla.

Rolling Stone luonnehti Goslingin hahmon muistuttavan ”karmeaa vanhempaa West Hollywoodin miestä, joka kuvittelee yhä olevansa parikymppinen ja teeskentelee osaavansa Megan Thee Stallionin sanoituksia, jotta voisi iskeä itseään puolta nuorempia ihmisiä”.

Myös Jimmy Fallon hämmästeli kuvaa tv-show’ssaan ja sanoi Goslingin näyttävän ”Draco Malfoylta, joka on käynyt Barry’s Bootcampissa”. Barry’s Bootcamp on alun perin Hollywoodissa perustettu, sittemmin kansainväliseksi kasvanut kuntosaliketju.

Slashfilmin arvion mukaan Gosling tavoittaa sen sijaan täydellisesti barbinukkemaailman muovisuuden.

Greta Gerwigin ohjaama Barbie-elokuva on romanttinen komedia, jossa toista pääosaa eli Barbieta esittää Margot Robbie. Gerwig on ohjannut aiemmin elokuvat Lady Bird ja Pikku naisia, jotka olivat Oscar-ehdokkaina.

Yhtenä Barbie-elokuvan tuotantoyhtiönä on yhdysvaltalainen lelujätti Mattel, jonka tuotteita Barbie- ja Ken-nuket ovat. Elokuvan ensi-ilta on heinäkuussa 2023.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat