Weekend-festivaalilla ensi viikolla esiintyvää huippu­räppäriä ammuttiin

Räppäri joutui aseellisen ryöstön uhriksi ostoskeskuksessa New Jerseyssä.

Lil Tjay selvisi hengissä aseellisesta ryöstöstä.

23.6. 13:16 | Päivitetty 23.6. 13:58

Rap-tähti Lil Tjayta ammuttiin myöhään tiistai-iltana, ja hän on sairaalahoidossa. kertoo The Los Angeles Times.

Lil Tjayn on määrä tulla esiintymään heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Suomeen Weekend Festivalille. Weekendin järjestäjät saivat tiedon tapahtuneesta keskiviikkona.

”Tämä on surullista ja valitettavaa. Tässä tilanteessa selvitämme mahdollisuutta saada hänen tilalleen korvaava artisti”, Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen sanoo.

21-vuotias Lil Tjay, oikealta nimeltään Tione Jayden Merritt joutui aseellisen ryöstön uhriksi ostoskeskuksessa New Jerseyn Edgewaterissa. Tapahtumapaikka sijaitsee Hudsonjoen rannalla vastapäätä Manhattania.

TMZ:n uutisen mukaan räppäri on toipumassa leikkauksesta, ja hänen tilansa on vakaa. Ampuja, 27-vuotias mies, on pidätetty.

Viranomaisten mukaan ryöstäjä ampui Lil Tjayta useita kertoja. Räppärin seurassa oli kaksi henkilöä, joista toinen sai osuman ryöstäjän ampumista luodeista.

Poliisi pidätti myös Lil Tjayn seurassa olleet henkilöt luvattoman aseen hallussapidon takia. Lil Tjaytä ei epäillä rikoksesta.

New Yorkista kotoisin oleva Lil Tjay löi läpi kesällä 2019 kappaleella F.N.. Toistaiseksi hänen suurin hittinsä on alkuvuodesta 2021 ilmestynyt Calling My Phone, joka nousi Yhdysvaltain listalla kolmanneksi ja sai listasijoituksia myös useissa Euroopan maissa.

Weekend-festivaalille kiinnitettyjä räppäreitä on joutunut aiemminkin aseellisen väkivallan uhriksi.

Kesällä 2018 20-vuotias XXXTentacion ammuttiin Floridassa kuoliaaksi autoonsa ryöstön yhteydessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat