Weekend-festivaali ilmoitti jälleen peruutuksista – Rae Sremmurd -duosta saapuu paikalle vain toinen

Weekend-festivaalin perjantain pääesiintyjän Post Malonen korvaajaksi ilmoitetun yhdysvaltalaisen hiphop-duo Rae Sremmurd Slim Jxmmi ei pääse saapumaan festivaaleille matkustusongelmien vuoksi. Duon toinen puolisko Swae Lee esiintyy perjantaina yksin.

Weekend-festivaali järjestettiin vuonna 2019 Heslingin Suvilahdessa.

1.7. 11:54

Perjantaina alkava Weekend-festivaali tiedottaa jälleen uudesta peruuntumisesta.

Festivaalin perjantain pääesiintyjän Post Malonen korvaajaksi ilmoitetun yhdysvaltalaisen hiphop-duo Rae Sremmurdin toinen puolisko ei pääse saapumaan festivaaleille.

Festivaali kertoi Facebook-sivuillaan myöhään torstai-iltana, että Slim Jxmmi ei pääse saapumaan festivaaleille ”odottamattomien matkustusongelmien vuoksi”. Festivaalin julkaiseman Rae Sremmurdin tiedotteen mukaan duon toinen puolisko Swae Lee esiintyy festivaaleilla ilman Jxmmiä. Peruuntumisen myötä myös festivaalin aikataulu muuttuu. Swae Lee esiintyy festivaalin päälavalla kello 23. Alunperin keikan oli määrä alkaa kello 22.

Lisäksi festivaali kertoo tiedotteessaan, että chileläis-norjalainen indie-pop-artisti Boy Bablo on niin ikään joutunut peruuntumaan esiintymisensä sairauden vuoksi. Boy Bablon oli määrä esiintyä festivaaleilla tänään perjantaina. Artistia festivaaleilla korvaa kotimainen Kuumaa-yhtye.

Weekend-festivaali on tänä vuonna kärsinyt lukuisista artistiperuuntumisista sekä aikataulumuutoksista.

Festivaali ilmoitti sunnuntaina 26. kesäkuuta, että festivaalin perjantain pääesiintyjä Post Malone on joutunut perumaan esiintymisensä logistiikkaongelmien vuoksi. Korvaavaksi esiintyjäksi ilmoitettiin Rae Sremmurd, joka siis esiintyy festivaaleilla nyt vain puoliksi miehitettynä.

Myös kanadalainen dj Rezz sekä brittiläinen hiphop-duo A1 x J1 joutuivat perumaan esiintymisensä. Rezzin perumisen taustalla ovat henkilökohtaiset syyt. Dj on festivaalin mukaan joutunut perumaan koko Euroopan kiertueensa. A1 x J1 joutuin perumaan Weekend-festivaalin keikkansa matkustusongelmien vuoksi.

Festivaalin torstai-iltana julkaiseman tiedotteen mukaan A1 x J1 -duoa festivaaleilla korvaa suomalainen Yeboyah.

Myös yhdysvaltalais räppäri Lil Tjay joutui perumaan esiintymisensä Weekend-festivaaleilla. HS uutisoi torstaina 23. kesäkuuta, että 21-vuotias Lil Tjay, oikealta nimeltään Tione Jayden Merritt joutui aseellisen ryöstön kohteeksi. Lil Tjayn oli määrä esiintyä Weekend-festivaaleilla sunnuntaina. Weekend-festivaali kertoo tiedotteessaan, että rap-artistin korvaaja ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat