Stranger Things -sarjasta tehdään spin-off, joka on ”tuhatprosenttisesti erilainen”

Stranger Things lukeutuu kuluneen kevään ja kesän menestyksekkäimpiin televisioilmiöihin. Viidennen ja viimeisen kauden jälkeen sarjasta on luvassa spin-off, joka ei kuitenkaan käsittele nykyisiltä kausilta tuttuja hahmoja.

Stranger Things -sarjan tutut päähenkilöt Will (Noah Schnapp), Mike (Finn Wolfhard) ja Eleven (Millie Bobby Brown), eivät ole keskiössä tulevassa spin-offissa.

6.7. 16:06

Netflixin Stranger Things -televisio-ohjelmasta tehdään spin-off, kertoo Variety.

Sarjan neljäs kausi on ollut kevään ja kuluneen kesän puhutuimpia televisioilmiöitä ja Netflix-suoratoistopalvelun englanninkielisten sarjojen katsotuin. Sarjan viimeisintä kautta katsottiin avausviikonloppuna 287 miljoonaa tuntia. Se on Netflixin englanninkielisten sarjojen ennätys.

Lue lisää: Stranger Thingsin uusi kausi on täällä joten katsoimme sen

Tuleva viides kausi on tekijöiden mukaan sarjan viimeinen. Nyt vastaavat tuottajat Matt ja Ross Duffer ovat ilmoittaneet, että viidennen kauden jälkeen sarjasta tehdään vielä spin-off.

Tekijöiden mukaan spin-off ei kuitenkaan keskity aikaisemmilta kausilta tuttuihin hahmoihin, vaan johonkin aivan muuhun. Tuleva spin-off on Dufferin veljesten mukaan ”tuhatprosenttisesti erilainen” sarjan aikaisempiin kausiin verrattuna.

Myös ohjaaja todennäköisesti vaihtuu. Tähän saakka Stranger Thingsin ohjaajana on Dufferin veljesten kanssa toiminut kanadalainen elokuvaohjaaja Shawn Levy.

Matt ja Ross Duffer kertoivat elokuva-aiheisen Happy Sad Confused -podcastin haastattelussa, että spin-off muistuttaa katsojille tuttua Stranger Things -sarjaa korkeintaan kerronnalliselta tavaltaan. Nykyisiltä kausilta tuttuja hahmoja se ei käsittele.

Veljekset puhuvat haastattelussa myös tulevasta viidennestä kaudesta, joka on heidän mukaansa neljättä kautta nopeatempoisempi ja lyhyempi.

Neljännen kauden alussa katsojat saivat tutustua hahmoihin ja heidän elämäänsä yliluonnollisen ulkopuolella. Koska sarjaa ei kauden lopussa paketoida täysin, ovat hahmot viidennen kauden alussa jo liikkeessä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat