Sukulainen syyttää Ricky Martinia fyysisestä ja seksuaalisesta pahoinpitelystä, asia etenemässä oikeuteen

Ricky Martin kiistää syytteet jyrkästi. Laulajaa voi uhata 50 vuoden vankeustuomio Puerto Ricossa.

Grammy-palkittu laulaja Ricky Martin on ollut tänä kesänä oikeuskohujen keskellä. Laulaja kuvattuna vuonna 2017.

16.7. 16:36

Laulaja Ricky Martinia syytetään perheväkivallasta ja insestistä. Epäillyn uhrin on kerrottu olevan Martinin 21-vuotias siskonpoika. Puertoricolainen laulaja kiistää jyrkästi kaikki syytökset.

Asiasta järjestetään oikeuden kuuleminen Puerto Ricossa myöhemmin tässä kuussa. Jos Ricky Martin, 50, todetaan syylliseksi sukulaisen pahoinpitelystä, häntä voi uhata maan lakien mukaan jopa 50 vuoden tuomio.

Asiasta uutisoi Deadline. Martinin asianajaja Marty Singer antoi lehdelle lausunnon, jonka mukaan ”Ricky Martin ei tietenkään koskaan ole ollut, eikä tule olemaan, missään romanttisessa tai seksuaalisessa suhteessa siskonpoikaansa.” Asianajajan mukaan väitteiden esittäjä kärsii mielenterveysongelmista.

Aiemmin tässä kuussa tuomari määräsi Martinin lähestymiskieltoon perheväkivallan takia. Laulaja on kiistänyt myös kaikki lähestymiskieltoon liittyvät syytteet.

Puertoricolaislehti El Voceron mukaan lähestymiskiellossa todetaan, että Ricky Martin ja kiellon toinen osapuoli olivat parisuhteessa seitsemän kuukauden ajan, ja että kyseinen suhde on päättynyt kaksi kuukautta sitten.

Ricky Martinin veli Eric Martin sanoi Facebook-liven aikana, että syytteitä esittänyt henkilö on Martinin siskonpoika, kirjoittaa Vulture.

Ricky Martin on ollut viime viikkoina otsikoissa myös oikeusriidasta entisen managerinsa kanssa. Rebecca Drucker on nostanut syytteen Martinia vastaan vaatien kolme miljoonaa dollaria maksamattomista palkkiosta.

Drucker oli Martinin manageri vuosina 2014–2018 ja 2020 ja 2022. People-lehden mukaan entinen manageri syyttää Martinia myös myrkyllisestä työilmapiiristä, valehtelusta ja manipuloinnista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat