Kare Eskola juontaa 15-vuotiasta Välilevyjä-ohjelmaansa tutulla tyylillään, mutta nyt taustalla humisee metsä tai kohisee koski

Elokuun Välilevyjä-ohjelmat ovat syntyneet Etelä-Suomen kulttuurimaisemissa, Utsjoen tuntureilla sekä matkalla Jäämerelle.

Elokuun Välilevyjä-ohjelmat ovat syntyneet matkoilla.

1.8. 2:00

On kiva, kun paikka kuuluu äänityksissä. Kare Eskola juontaa 15-vuotiasta puhemusiikkiohjelmaansa tutulla tyylillään, mutta taustalla humisee metsä tai kohisee koski. Äänityksiä on tehty myös esimerkiksi teltassa ja siirtolohkareen alla.

Välilevyjä on persoonallinen ohjelma, jossa musiikki lipsahtelee välillä klassisesta melkein mihin tahansa genreen ja puhe musiikista ympäröivään maailmaan. Eskola on parhaimmillaan juuri lipsahdellessaan. Ja nyt hän lipsahtaa peräti ulos studiosta.

Aiemminkin musiikkitoimittaja on inspiroitunut reissuistaan. Nyt hän ottaa mikrofonin retkille mukaan, jolloin liikkumisen synnyttämät ajatukset niin musiikista, kulttuurista kuin vaikkapa kalastuksesta ovat tarjolla tuoreeltaan.

Elokuun Välilevyt ovat syntyneet pyörän selässä Etelä-Suomen kulttuurimaisemissa, kalastusvaelluksella Utsjoen tuntureilla ja lopuksi perhematkalla Jäämerelle.

Radiota tehdään nykyään aivan liikaa studiossa, vaikka digitaaliset tallentimet kulkisivat helposti minne tahansa. Ulkona ajatuksetkin raikastuvat, kuten tänään voimme kuulla.

Välilevyjä retkellä, Radio 1 klo 11.00 ja Areena.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat