Will Smith pyysi jälleen Oscar-gaalan lyöntiään anteeksi

Smith löi kevään Oscar-gaalassa koomikko Chris Rockia, joka oli kertonut lavalla vitsin Smithin vaimosta.

Will Smith (oik.) läpsäisi Oscar-gaalaa juontanutta Chris Rockia Hollywoodissa 27. maaliskuuta.

29.7. 20:18

Näyttelijä Will Smith on pyytänyt jälleen anteeksi koomikko Chris Rockin lyömistä kevään Oscar-gaalassa, kertovat muun muassa Deadline-media ja Variety.

”Minussa ei ole pienintäkään osasta, joka ajattelisi, että toimintani siinä hetkessä olisi ollut oikein”, Smith sanoi Youtubessa julkaistussa videossa.

Smith löi Rockia sen jälkeen, kun koomikko kertoi lavalla vitsin Smithin vaimosta viittaamalla hänen ajeltuun päähänsä. Jada Pinkett Smith on kertonut ajelevansa päätään, koska sairastaa karvojen lähtemistä aiheuttavaa alopeciaa. Smith kertoi huhtikuussa luopuvansa Yhdysvaltain elokuva-akatemian jäsenyydestä tapauksen johdosta.

Näyttelijä vastasi videolla kysymyksiin tapahtuneesta. Yksi kysymyksistä koski sitä, miksei Smith pyytänyt Rockilta anteeksi voittopuheessaan. Smith palkittiin keväällä parhaana miesnäyttelijänä pääosasta elokuvassa King Richard: Williamsien tarina.

”Olin täysin sumussa sillä hetkellä. Kaikki oli sameaa. Olen ottanut yhteyttä Chrisiin ja viesti, jonka sain sieltä päästä oli, ettei hän ole vielä valmis puhumaan. Kun hän on valmis, hän ottaa minuun yhteyttä”, Smith sanoo videolla.

Smith kertoo myös haluavansa pyytää anteeksi Rockin äidiltä ja hänen muilta perheenjäseniltä. Smith pyysi anteeksi myös omalta perheeltään lyönnin aiheuttaman vastareaktion takia.

”Ihmisten odotusten pettäminen on keskeinen traumani. Vihaan sitä, kun petän ympärilläni olevia ihmisiä, se satuttaa minua psykologisesti ja emotionaalisesti, jos en vastaa ihmisten mielikuvia ja odotuksia, joita heillä on minua kohtaan.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat