Ylianalyysi-podcastissa läppä lentää ilman stereotypioita

Ylianalyysin äänet edustavat nuorta vaikuttajapolvea, joka on käyttämiään medioita myöten jäänyt tuntemattomaksi vanhemmille polville

Ylianalyysissä ovat äänessä Eve Kulmala, Venla Anttila ja Ilona Järvelä.

29.8. 2:00 | Päivitetty 29.8. 10:08

”Pitäisikö tässä olla silleen miehistäkin kiinnostunut...”

Monet ohimenevät irtolauseet Ylianalyysi -podcastissa paljastavat, että sen tekijät elävät maailmassa, jossa ei ole olemassa vanhojen sukupolvien stereotypioita. Sitä ei korosteta mitenkään, sillä se on itsestäänselvyys.

Itsestäänselvyys on myös, että Eve Kulmalan, 23, Venla Anttilan, 28, ja Ilona Järvelän, 21, dna:han on koodattu tasa-arvo. Sitäkään ei tarvitse korostaa erikseen.

Ylianalyysin äänet edustavat nuorta vaikuttajapolvea, joka on käyttämiään medioita myöten jäänyt tuntemattomaksi vanhemmille polville. Kommentteja pyydetään TikTokissa – Whatsappit ja Instat ovat jo ihan passé. Podcastin kulisseissa hääräilee myös Ronja Salmi, joka on jo tutumpi kalkkiksillekin.

Sisällöltään kolmikon puhetulva muistuttaa radion ohjelmavirtaa. Tulos on kuitenkin erilainen kuin kolmen radiotähden naittaminen yhteen. Kulmala, Anttila ja Järvinen ovat selvästi tarinoineet paljon jo ennen kuin heidän väliinsä asetettiin mikrofoni. Siksi läppää ei tarvitse heittää, se lentää itsestään.

Ylianalyysi, Yle Areena.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat