Sisko Savonlahti ja Anni Gullichsen nostavat podcastissaan esille asioita, jotka somen käyttäjiä ärsyttävät

Sisko Savonlahden ja Anni Gullichsenin Sometilinteko-podcastissä tehdään sosiaalisen median kritiikkiä tukevasti some-kuplan sisältä.

Sometilinteko-podcastia tekevät viestinnän asiantuntija Anni Gullichsen, kirjailija ja toimittaja Sisko Savonlahti.

2.9. 2:00 | Päivitetty 2.9. 10:19

Voiko sosiaalisen median vaikuttajan tilien seuraamisen lopettaa, jos kaupallinen yhteistyö ärsyttää, vaikka tämä vaikuttaja olisi oma ystävä?

Sisko Savonlahden ja Anni Gullichsenin Sometilinteko-podcastin ensimmäisen jakson aihe kuvaa hyvin, mistä siinä on kysymys. Nyt tehdään sosiaalisen median kritiikkiä tukevasti some-kuplan sisältä.

Podcastin molemmat tekijät ovat aktiivisia somettajia. Kuvaavaa on, että he hämmästelevät itseironisesti, tehdäänkö avausjaksossa kuultava Laura Frimanin haastattelu todellakin vanhanaikaisesti puhelimella.

Savonlahti ja Gullichsen nostavat esille asioita, jotka somen käyttäjiä ärsyttävät. Mainonnan ja sisällön sekoittumista, ravintolaelämyksen muuttumista kuvien postaamiseksi, matkailuelämysten jakamisen ilmastodilemmaa...

Kaltaiselleni somekieltäytyjällekin podcastin kuunteleminen on opettavaista ja usein kiinnostavaakin. Mutta välillä olen kyllä aika pihalla siitä, mistä tässä puhutaan.

Sometilinteko, Yle Areena.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat