UMK-hitti Ram pam pam teki kaikkien aikojen radioennätyksen

Bessin laulama hitti pesi Elastisen ja Jenni Vartiaisen vanhan ennätyksen radioissa. Ram pam pam on nyt pisimpään yhtäjaksoisesti radiolistan ykkösenä ollut kappale.

Bess esitti Ram pam pamin Turun Logomossa järjestetyssä UMK-finaalissa viime helmikuussa.

5.9. 13:57

Laulaja Bessin esittämä kappale Ram pam pam on tehnyt radiohistoriaa. Se on nyt pisimpään yhtäjaksoisesti radiolistan ykkösenä ollut kappale, kertoo kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia tiedotteessaan.

Ram pam pam on ollut kaikkien suomalaisten radiokanavien soitetuin kappale yhtäjaksoisesti 19 viikkoa.

Edellinen ennätys oli Elastisen ja vierailija Jenni Vartiaisen esittämällä kappaleella Epäröimättä hetkeekään, joka julkaistiin tammikuussa 2020.

Bessin sekä lauluntekijä ja tuottaja Jonas Olssonin ja muusikko-lauluntekijä Tomi Saarion tekemä kappale on pitänyt radiolistojen ykkössijaa hallussaan yhtäjaksoisesti huhtikuun viimeiseltä viikolta lähtien.

Kappale oli mukana viime talven Uuden musiikin kilpailussa, jossa se sijoittui sijalle kolme.

Kaikkia suomalaisia radiokanavia mittaavan Radiomonitorin tilastojen mukaan Ram pam pam tavoitti elokuussa suomalaisia 24,48 miljoonaa kertaa. Huhtikuusta elokuuhun kappaleen tavoittavuus oli yhteensä noin 110 miljoonaa.

Ram pam pam on myös saanut viisi kertaa peräkkäin kaupallisten radioiden kattojärjestön RadioMedian myöntämän Kuukauden radiobiisi -palkinnon, joka myönnetään kuukausittain eniten suomalaisia tavoittaneelle radiokappaleelle.

Viime viikolla uutisoitiin, että Ram pam pam oli tekijänoikeusjärjestö Gramexin keräämän tilaston mukaan kesän 2022 toiseksi soitetuin kappale kaupallisilla radiokanavilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat