Kirjailija Jari Tervo juontaa aivan liian vähän televisio-ohjelmia: Tässä hänelle neljä menestyssarjaa lisää

Suomen kansa ansaitsee televisioon enemmän Jari Tervoa.

27.9. 2:00 | Päivitetty 27.9. 6:57

Tervon ja Halmeen kelluva Suomi

Tässä kiehtovassa ja lämminhenkisessä matkailusarjassa kirjailija Jari Tervo ja luova johtaja Jani Halme seilaavat läpi suomalaisuuden virtojen. Ystävykset kelluvat kumipatjallaan historiallista reittiä Vantaan Tammistosta Helsingin Pikkukoskelle. Veljellisen road tripin aikana etsitään vastauksia ikiaikaisiin kysymyksiin: Mitä Vantaanjoki merkitsi marsalkka Mannerheimille? Mitä Tikkurila kertoo suomalaisen tieteen historiasta? Välillä samalle patjalle kömpii myös suomalaisten rakastamia suomalaisia vieraita, kuten kirjailija Markus Leikola ja johtamisvalmentaja Pekka Seppänen.

Tervo ja Halme tavallista suomalaisuutta etsimässä

Tässä kiehtovassa ja lämminhenkisessä matkailusarjassa kaksi aivan tavallista suomalaista, Jari Tervo ja Jani Halme, pakkautuvat matkailuautoon ja yrittävät ymmärtää, mitä lopulta on tavallinen suomalaisuus. Alkaa ainutlaatuinen ja koskettava matka, jonka aikana parivaljakko etsii tavallisuuden salaisuutta ainakin Kuopion, Vaasan ja Mikkelin toriparkeista. Niissä Tervo ja Halme tapaavat kaltaisiaan aivan tavallisia suomalaisia, kuten Markus Leikolan ja Pekka Seppäsen.

Entä jos ei kuitenkaan?

Tässä Jari Tervon luotsaamassa hauskassa ja älykkäässä paneelishow’ssa panelistit kuvittelevat uusiksi historian merkkihenkilöitä. Tervo esittää mielikuvitusta kutkuttavia ja paikoin uskaliaitakin kysymyksiä suomalaisuudesta, historiasta ja suomalaisesta historiasta. Entä jos Mannerheim olisikin ollut nainen? Tai Urho Kekkonen? Tai Klaus Fleming? Tervon johdolla sanan säilää heiluttavat Jani Halme, Pekka Seppänen ja Markus Leikola.

Haastattelijana Jari Tervo

Tässä kiehtovassa ja suorapuheisessa haastatteluohjelmassa kirjailija Jari Tervo haastattelee tunnettuja ja rohkeita suomalaisia, jotka avaavat persoonallista ajatteluaan ja monipolvista henkilöhistoriaansa. Vieraiksi saapuvat vuorollaan luova johtaja Jani Halme, kirjailija Markus Leikola ja johtamisvalmentaja Pekka Seppänen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat