Uudella Kaaoksen kesyttäjät -realitysarjalla on kumma sivuvaikutus

Kaaoksen kesyttäjät -ohjelmaa katsottuaan tekee mieli alkaa siivota.

Apuna kaaoksen kesyttämisessä ovat Laura Holmström (oik.) ja Einari Saarinen. Susani Mahadura juontaa.

27.10. 2:00

Susani Mahaduran juontamassa Kaaoksen kesyttäjät -sarjassa autetaan perheitä hankkiutumaan eroon ylimääräisestä tavarasta. Brittiformaattiin perustuvan ohjelman huusholleissa ei tietenkään ole kyse muutamista ylimääräisistä kenkäpareista tai kaappiin unohtuneesta muumimukikokoelmasta vaan ääritapauksista.

Avausjaksossa apua saa kotinsa muutama vuosi sitten tulipalossa menettänyt perhe. Uusi koti pursuaa lahjoituksina saatua kamaa niin, ettei lattiaa näy.

Hyvänmielen realityssä on vieno siivouspornon ja äimistelyn sivumaku, kun varastohalliin kootaan kaikki kotoa löytyvä tavara. Täh – yli kuusisataa paritonta sukkaa!

Se, miten tavarakaaokseen on päädytty, selviää siivousurakan lomassa, kun perheet kertovat tarinansa. Samalla karsitaan ylimääräinen pois. Kaaoksen hallinnassa auttavat ammattijärjestäjä Laura Holmström ja puuseppä Einari Saarinen.

Kun kämpän saa kontrolliin, myös oma elämänhallinta paranee, kuuluu taustalla tyrkytetty ajatus. Totta tai ei, ohjelman jälkeen tekee kummasti mieli alkaa siivota.

Kaaoksen kesyttäjät, MTV3 klo 21.00 ja MTV-katsomo.

Varastohalliin kootaan kaikki kotoa löytyvä tavara.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat