Céline Dion näyttelee itseään uudessa romanttisessa komediassa

Laulaja on joutunut perumaan viime aikoina keikkojaan terveydellisistä syistä.

Céline Dion esiintyi Courage-konsertissa Kanadan Quebecissä syyskuussa 2019.

3.11. 11:11

Laulaja Céline Dion on ilmoittanut näyttelevänsä uudessa romanttisessa komediassa nimeltä Love again. Laulaja esittää elokuvassa itseään.

Elokuva tulee teattereihin toukokuussa 2023.

”Nähdään elokuvissa!” laulaja kirjoitti keskiviikkona Instagramissa.

Dion näyttelee elokuvassa yhdessä intialaisen Bollywood-tähti Priyanka Chopra Jonasin ja skotlantilaisen Sam Heughanin kanssa, joka tunnetaan roolistaan Outlander-draamasarjassa.

Dion kertoi myös, että Sonyn tuottamaan elokuvaan tulee hänen uusia kappaleitaan.

Jim Strousen ohjaama elokuva kertoo nuoresta naisesta, joka jatkaa tekstiviestien lähettämistä sulhaselleen tämän kuoleman jälkeen. Puhelinnumero on päätynyt kuitenkin uudelle omistajalle, joka on Céline Dionista henkilökuvaa kirjoittava journalisti.

Dion, 54, ilmoitti viime huhtikuussa siirtävänsä kaikki tämän vuoden Courage World Tour -maailmankiertueensa Euroopan-konsertit ensi vuoteen jatkuvien terveysongelmien vuoksi.

Dionin 12. studioalbumiin Courageen liittyvän maailmankiertueen piti alun perin saapua Helsinkiin elokuussa 2020. Nyt konserttien uudet päivämäärät ovat 3. ja 4. lokakuuta 2023. Konsertit piti järjestää Hartwall-areenassa, mutta nyt halli on pois käytöstä, ja konserttien uutta paikkaa ei ole vielä ilmoitettu.

Kanadalaislaulaja on joutunut perumaan ja siirtämään viime vuosina useita esityksiä lääketieteellisten syiden ja pandemian takia.

Maailmankiertueestaan hän ehti toteuttaa ensimmäiset 52 konserttia ennen koronapandemian alkua maaliskuussa 2020. Sittemmin hänen on kerrottu saaneen hoitoa lihasvaivoihinsa, jotka ovat estäneet häntä esiintymästä. Toipuminen on kestänyt kuitenkin ennakoitua kauemmin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat