Taylor Swift haukkui lippufiaskossa ryvettyneen Ticketmasterin: ”Ottaa päähän”

Swiftin tuleva Eras-niminen kiertue on hänen ensimmäinen kiertueensa viiteen vuoteen, ja se on aiheuttanut ennennäkemätöntä innostusta.

Taylor Swift esiintyi aiemmin tässä kuussa MTV:n tilaisuudessa Düsseldorfissa Saksassa.

19.11. 14:40

Poptähti Taylor Swift on haukkunut lippupalvelu Tickermasterin pataluhaksi lippuskandaalin takia. Miljoonat fanit yrittivät tällä viikolla turhaan saada lippuja Taylor Swiftin kiertueelle palvelun kautta ja lopulta myynti keskeytettiin.

Pitkässä lausunnossaan Swift sanoo, että yhtiöltä oli varmistettu useaan kertaan, että se onnistuu hoitamaan lipunmyynnin.

Swiftin mukaan ”oli tuskallista katsella” jatkuvia virheitä lipunmyynnissä. Hän totesi olevansa onnellinen, että niin monet saivat lopulta lippunsa, mutta, että häntä ”ottavat päähän” fanien kärsimykset lippuruljanssissa.

Lippufiaskon myötä sosiaalinen media täytti pettyneiden fanien kertomuksista ja päivittelystä, kuinka kalliita kiertueen liput ovat. Somepäivitysten mukaan hinnat ovat nousseet jopa tuhansiin dollareihin. Osa faneista ihmetteli, kuinka liput näyttivät loppuvan kesken, vaikka yhtiö oli sanonut myyvänsä ennakkoon vain 15 prosenttia lipuista.

Asiakkaiden valitukset Ticketmasterin korkeista hinnoista ja huonosta palvelusta kasvoivat niin, että osa Yhdysvaltain kongressin jäsenistä syytti Ticketmasteria kartellista ja alkoi vaatia toimia asian selvittämiseksi.

Edustajainhuoneen jäsen Alexandria Ocasio-Cortez esimerkiksi linkitti Twitteriin vetoomuksen, joka kehottaa oikeusministeriötä tutkimaan Ticketmasteria ja hajottamaan sen monopolin.

Vetoomuksessa huomautetaan, että Live Nation-Ticketmasterin hallussa on 70 prosenttia tapahtumamyynnistä.

Taylor Swiftin tuleva Eras-niminen kiertue on hänen ensimmäinen kiertueensa viiteen vuoteen. Tiistain ennakkomyyntikierroksella kiertueelle myytiin yli kaksi miljoonaa lippua, mikä on suurin määrä yhdelle artistille yhden päivän aikana.

Ticketmasterin mukaan sen verkkosivulla tehtiin jopa 3,5 miljardia ostoyritystä. Ostajat olivat faneja, botteja ja lipputrokareita. Ticketmasterin mukaan sen myymillä lipuilla ei ole ollut koskaan aiemmin yhtä suurta kysyntää.

Äskettäin Swift teki Yhdysvalloissa listahistoriaa, sillä hänestä tuli ensimmäinen artisti, joka on vallannut Billboard Hot 100 -listan koko kymmenen kärjen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat