JVG esiintyy Olympiastadionilla ensi kesänä

Vuodet ollu tuulisii -konsertti järjestetään 12. elokuuta 2023, ja lavalla tullaan näkemään myös useita JVG:n kanssa yhteistyötä tehneitä artisteja.

JVG esiintyi Blockfestin päälavalla elokuussa 2022.

21.11. 8:51

JVG-kaksikko nousee Helsingin Olympiastadionin lavalle elokuussa 2023. Vuodet ollu tuulisii -konsertti on tiedotteen mukaan läpileikkaus yhtyeen uralle, ja lavalla tullaan näkemään myös useita JVG:n kanssa yhteistyötä tehneitä artisteja. Konsertti järjestetään lauantaina 12. elokuuta, ja lipunmyynti käynnistyy perjantaina 25. marraskuuta.

"Oma keikka ikonisella Olympiastadionilla on meille helsinkiläisinä kundeina unelma. Upeaa, että päästään vihdoin toteuttamaan se”, JVG iloitsee tiedotteessa.

Kaikki alkoi nuoren räppärikaksikon Häissä-kappaleesta, josta tuli vuoden 2011 jääkiekon maailmanmestaruusjuhlinnan tunnuskappale. Sen jälkeen yhtye on vuollut kultaa hittibiiseillä toisensa perään ja julkaissut muun muassa poikkeuksellisen paljon Spotifyssa kuunnellut kappaleet Ikuinen vappu ja Tarkenee.

Ville Gallen ja Jare Brandin yhtyeen menestystarinan taakse puolestaan päästiin kurkistamaan maaliskuussa julkaistussa, samaten Vuodet ollu tuulisii -nimisessä dokumenttielokuvassa.

JVG eli Jare Joakim Brand ja Ville-Petteri Galle.

Kuluneena syksynä ilmestynyt, järjestyksessään seitsemäs pitkäsoitto Mun tapa pelata ylitti platinarajan jo ennen julkaisuaan yli 24 miljoonalla streamilla.

Lokakuussa ilmestynyt Mun tapa pelata -levy ei kuitenkaan ole kerännyt pelkästään ylistystä. HS:n arviossa Aleksi Kinnunen antoi levylle kaksi tähteä ja totesi sen kuulostavan ”suurelta osin hämmästyttävän lattealta. Kunnon lanseerauksen sijaan kaksikko vaikuttaa lähinnä toistavan tuttuja aineksia, mutta laiskan yhdentekevästi kuin kehnona pastissina itsestään.”

Lue lisää: JVG:n uusi albumi kuulostaa vilttiketjun tuotokselta

Lue lisää: Kun Ville Gallen juominen lähti käsistä, Jare Brand ei sanonut mitään koskaan

Lue lisää: JVG:n ja Unibetin yhteistyö rikkoi useita kuluttaja­markkinoinnin sääntöjä, sanoo kuluttaja-asiamies

Lue lisää: JVG-elokuvan suola on runsaassa arkisto­materiaalissa, mutta musiikki­dokumenttina se kompastelee – Kiinnostavin ihmissuhde jää perkaamatta

Lue lisää: "Mä tapan sut”, huusi VilleGalle ennen keikkaa ja romahti vessaan itkemään – Nyt räppäri ymmärtää, miten ”loppu ja sekaisin” on ollut

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat