Justin Bieber syyttää vaatejättiä ilman lupaa tehdyistä fanituotteista: ”En ostaisi jos olisin sinä”

Kanadalaislaulaja on aiemmin tehnyt yhteistyötä ruotsalaisen H&M:n kanssa.

Justin Bieber esiintyi Kaisaniemen puistossa Helsingissä elokuussa.

20.12.2022 14:16

Laulaja Justin Bieber on suuttunut ruotsalaiselle vaatejätti Hennes & Mauritzille. Bieberin mukaan H&M myy tuotteita hänen nimellään ja kasvoillaan ilman, että asiasta olisi etukäteen sovittu.

Bieber julkaisi maanantaina Instagramissa tarinan, jossa hän kehotti fanejaan olemaan ostamatta H&M:n myymiä vaatteita ja asusteita.

”En hyväksynyt kokoelmaa, joka pistettiin myyntiin H&M:llä... kokonaan ilman lupaa ja suostumusta. EN OSTAISI JOS OLISIN SINÄ”, hän kirjoitti, ja jatkoi toisessa tarinassa: ”H&M-tuotteet joita he ovat minusta tehneet ovat roskaa enkä hyväksynyt sitä. Älä osta niitä.”

Vaatebrändillä on tällä hetkellä verkkokaupassaan valikoima Justin Bieberin nimellä ja kasvoilla koristeltuja tuotteita, kuten collegemekko ja kangaskassi.

People-viihdesivuston mukaan H&M kuitenkin sanoo, että ”kuten kaikkien muidenkin lisensoitujen tuotteiden ja yhteistöiden kohdalla, H&M noudatti soveliaita käytäntöjä hyväksynnälle”. Bieberin edustaja ei vastannut Peoplen kommenttipyyntöihin.

H&M on tehnyt aiemmin yhteistyötä Bieberin kanssa: vuosina 2016 ja 2017 valikoimassa oli Bieberin kiertueisiin liittyviä fanituotteita.

Verkkosivuillaan Bieber myy fanituotteita, kuten collegepaitoja ja t-paitoja, joissa lukee hänen tuoreen Justice-albuminsa lyriikoita.

Bieberillä on myös erillinen vaatebrändi Drew, joka on laulajan toinen nimi.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat