Auratessa vakavasti loukkaantunut Jeremy Renner leikattiin, on yhä teho-osastolla

Yhdysvaltalaisnäyttelijän tila on kriittinen mutta vakaa.

Jeremy Renner marraskuussa Lontoossa.

2.1. 10:46 | Päivitetty 3.1. 9:57

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jeremy Renner, 51 on loukkaantunut vakavasti auratessaan lunta sunnuntaina, kertoo muun muassa brittilehti The Guardian.

Näyttelijä sai onnettomuudessa iskun aiheuttamia vammoja rintakehäänsä sekä ortopedisia vammoja toiseen jalkaansa. Häntä on hoidettu leikkauksessa. The Guardianin mukaan Renner oli maanantaina teho-osastolla saamiensa leikkaushoitojen jälkeen.

Näyttelijän tiedottajan mukaan tämän tila on kriittinen mutta vakaa. Tiedottajan mukaan Rennerin perhe on hänen luonaan ja näyttelijä saa hyvää hoitoa, uutistoimisto AFP kertoo.

Näyttelijän perhe on ilmaissut kiitoksensa näyttelijää hoitaneille lääkäreille sekä paikalliselle pelastuslaitokselle, Washoen piirikunnan sheriffille ja Renon kaupungin pormestarille. Tiedottajan mukaan perhe sanoo olevansa kiitollinen ja häkeltynyt myös Rennerin faneilta saamastaan tuesta.

Renner oli ollut avaamassa tietä lumesta lähellä Tahoen kotiaan ja käyttänyt teloilla kulkevaa lumiauraa, kun laite oli vahingossa ajanut hänen toisen jalkansa yli, kertoo TMZ-tabloidsivusto AFP:n mukaan.

Rennerin kerrotaan menettäneen onnettomuudessa paljon verta. Näyttelijän naapuri oli tehnyt tälle kiristyssiteen näiden odottaessa ensihoitajien ja pelastushelikopterin saapumista.

Renner omistaa maatilan Yhdysvaltain Tahoejärven yläpuolella sijaitsevassa Sierra Nevadan vuoristossa.

Alueella oli uudenvuodenaattona talvimyrsky, joka vei sähköt arviolta 35 000 kotitaloudelta. The Guardianin mukaan ainakin 60 ihmistä on kuollut lumimyrskyssä Yhdysvalloissa.

Instagramissa Renner on julkaissut useita tarinoita, joissa hän ajaa auralla lumen peittämää tietä avaten. ”Pulkkamäki lapsille melkein valmis”, Renner tiedotti viikko sitten, juuri ennen joulua.

12. joulukuuta Renner jakoi Twitterissä kuvan lumeen hautautuneesta autosta saatesanoilla: ”Tahoejärvellä lumisade ei ole vitsi”.

Renner tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa The Hurt Locker ja The Town, joista hän sai Oscar-palkintoehdokkuudet.

Hän on tullut tunnetuksi myös supersankari Clint Bartonin eli Hawkeyen roolista Marvel-elokuvissa sekä roolistaan Mission Impossible -elokuvasarjassa.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat