Näyttelijä Jeremy Renner julkaisi kuvan sairaalasta, tila edelleen kriittinen

Yhdysvaltalaisnäyttelijä loukkaantui sunnuntaina vakavasti jäätyään lumiauran alle.

Jeremy Renner kuvattuna vuonna 2021.

4.1. 9:45

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jeremy Renner, 51, on antanut ensimmäisen lausuntonsa sunnuntaina tapahtuneen lumiauraonnettomuuden jälkeen.

Näyttelijä loukkaantui vakavasti auratessaan lunta, kertoo muun muassa brittilehti The Guardian. Hänen tilansa on lehden tietojen mukaan yhä kriittinen.

Tiistaina Renner jakoi Instagram-sivuillaan kuvan sairaalasta.

”Kiitos kaikille ystävällisistä sanoistanne”, Renner kirjoittaa päivityksessään. Hän kirjoitti olevansa ”liian sekaisin” voidakseen kirjoittaa ja lisäsi lähettävänsä rakkautta kaikille.

Viranomaisten mukaan noin 6 500 kiloinen aurausajoneuvo oli vierinyt sunnuntain onnettomuudessa elokuvatähden päälle, kun Renner oli tehnyt lumitöitä kotonaan lähellä Renoa Yhdysvaltain Nevadassa.

Washoen piirikunnan sheriffi Darin Balaam kertoi tiistaina lehdistötilaisuudessa, että Renner jäi auran alle, kun hän yritti vapauttaa perheenjäsenensä kuljettamaa autoa lumesta kotinsa lähellä.

Näyttelijä sai onnettomuudessa iskun aiheuttamia vammoja rintakehäänsä sekä ortopedisia vammoja toiseen jalkaansa. Hänen kerrotaan menettäneen onnettomuudessa paljon verta. Rennerin naapuri oli tehnyt tälle kiristyssiteen näiden odottaessa ensihoitajien ja pelastushelikopterin saapumista.

Renner lennätettiin sairaalaan ja häntä on hoidettu leikkauksessa. Lehtitietojen mukaan hänen tilansa on edelleen kriittinen.

Näyttelijän perhe on ilmaissut kiitoksensa näyttelijää hoitaneille lääkäreille sekä paikalliselle pelastuslaitokselle, Washoen piirikunnan sheriffille ja Renon kaupungin pormestarille. Tiedottajan mukaan perhe sanoo olevansa kiitollinen ja häkeltynyt myös Rennerin faneilta saamastaan tuesta.

Renner omistaa maatilan Yhdysvaltain Tahoejärven yläpuolella sijaitsevassa Sierra Nevadan vuoristossa.

Alueella oli uudenvuodenaattona talvimyrsky, joka vei sähköt arviolta 35 000 kotitaloudelta. The Guardianin mukaan ainakin 60 ihmistä on kuollut lumimyrskyssä Yhdysvalloissa.

Instagramissa Renner on julkaissut useita tarinoita, joissa hän ajaa auralla lumen peittämää tietä avaten. ”Pulkkamäki lapsille melkein valmis”, Renner tiedotti viikko sitten, juuri ennen joulua.

12. joulukuuta Renner jakoi Twitterissä kuvan lumeen hautautuneesta autosta saatesanoilla: ”Tahoejärvellä lumisade ei ole vitsi”.

Renner tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa The Hurt Locker ja The Town, joista hän sai Oscar-palkintoehdokkuudet.

Hän on tullut tunnetuksi myös supersankari Clint Bartonin eli Hawkeyen roolista Marvel-elokuvissa sekä roolistaan Mission Impossible -elokuvasarjassa.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat