Tuomari hylkäsi Marilyn Mansonia vastaan nostetun syytteen

Malli Ashley Morgan Smithline nosti kesäkuussa 2021 syytteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Marilyn Manson esiintyi Hyvinkään Rockfestissä 2018.

5.1. 13:32

Losangelesilaistuomari Fernando L. Aenlle-Rocha on hylännyt syytteen, jonka malli Ashley Morgan Smithline nosti vuonna 2021 muusikko Marilyn Mansonia eli Brian Hugh Warneria vastaan. Smithline syytti Mansonia seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tapaus raukesi, sillä Smithline irtisanoi asianajajansa lokakuussa 2022 eikä kertonut tuomioistuimelle tämän seuraajasta joulukuussa olleeseen määräpäivään mennessä. Smithline voi kuitenkin nostaa syytteen uudestaan. Asiasta kertoo Los Angeles Times.

Smithline nosti kesäkuussa 2021 kanteen Mansonia vastaan, syyttäen tätä muun muassa seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja ihmiskaupasta. Rolling Stone -lehden haastattelussa Smithline kertoo Warnerin sulkeneen hänet asunnossaan sijainneeseen pieneen huoneeseen, entiseen äänityskoppiin.

”Vaikka minä huusin, kukaan ei kuullut minua”, Smithline kuvailee. ”Ensin taistelet, ja hän nauttii kamppailusta. Opin olemaan taistelematta, koska se olisi antanut hänelle juuri sitä mitä hän halusi. Minä vain menin pääni sisällä toiseen paikkaan.”

Kanteessaan Smithline sanoo Warnerin kuristaneen, tukehduttaneen ja purreen häntä, kaivertaneen hänen reiteensä nimikirjaimet MM, polttaneen häntä ilman lupaa ”oman seksuaalisen tyydytyksensä tähden” ja raiskanneen hänet ”useita kertoja”.

Manson on kiistänyt Smithlinen väitteet ja sanonut heidän suhteensa kestäneen alle viikon vuonna 2010.

Smithline ei ole ainoa, joka on viime vuosien aikana kertonut Mansonin kanssa kokemastaan hyväksikäytöstä ja väkivallasta. Marraskuussa 2021 Rolling Stone -lehti julkaisi selvityksen, jossa 55 eri tahoa kertovat Marilyn Mansonia koskevista kokemuksistaan ja näkemyksistään.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat