Viranomaiset tyhjensivät ihmis­kaupasta epäillyn Andrew Taten loistoauto­varaston

Tutkintavankeudessa oleva somejulkkis esitteli mielellään kalliita autojaan sosiaalisessa mediassa.

14.1. 15:07 | Päivitetty 14.1. 15:40

Romanialaiset viranomaiset ovat kuljettaneet pois lukuisia loistoautoja useista rikoksistä epäillyn Andrew Taten varastotiloista Bukarestin liepeillä. Uutistoimisto Reutersin mukaan viranomaiset veivät lauantaina talteen muun muassa Rolls-Roycen, Mercedes-Benzin ja BMW:n.

Useista rikoksista epäilty Andrew Tate on sosiaalisen median julkkis ja entinen potkunyrkkeilijä. Romanian syyttäjäviranomaiset pidättivät hänet joulukuun lopussa epältynä ihmiskaupasta, raiskauksesta ja järjestäytyneen rikollisryhmän perustamisesta.Viranomaiset tutkivat takavarikoituja autoja lauantaina Piperan kylässä Bukarestin laitamilla.

Viranomaiset tutkivat takavarikoituja autoja lauantaina Piperan kylässä Bukarestin laitamilla.

Pidätetyksi joutuivat samassa yhteydessä myös Taten veli Tristan Tate ja kaksi romanialaista naista. He pysyvät oikeuden päätöksellä pidätettynä tammikuun viimeiseen viikonloppuun asti.

Aiemmin tällä viikolla viranomaiset takavarikoivat 15 loistoautoa ja kymmenen kiinteistöä ja huoneistoa, jotka olivat kuuluneet epäillyille. Takavarikoinnin tarkoituksena oli estää omaisuuden myynti tai kätkeminen.

Andrew Tate on herättänyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa korostetun maskuliinisella elämöinnillään, johon on kuulunut loistoautokokoelman esittely mutta myös naisvihamieliset kommentit.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat