Lumiauran alle jäänyt näyttelijä Jeremy Renner on päässyt sairaalasta

Lumiauraonnettomuudessa vakavasti loukkaantunut näyttelijä Jeremy Renner toipuu kotonaan.

Näyttelijä Jeremy Renner toipuu vakavasta onnettomuudesta. Renner kuvattuna Los Angelesissa vuonna 2017.

18.1. 9:29

Näyttelijä Jeremy Renner on päässyt sairaalasta, kertoo muun muassa The Guardian.

Lehden mukaan Renner kommentoi tähdittämänsä Paramount+-suoratoistopalvelun Mayor of Kingstown -sarjan twiittiä ja kertoi olevansa toipumassa sekä innoissaan katsomassa ohjelmaan perheensä kanssa kotona.

Marvel-elokuvista tunnettu Renner loukkaantui vakavasti auratessaan lunta uuden vuoden päivänä Yhdysvaltain Tahoejärven yläpuolella sijaitsevassa Sierra Nevadan vuoristossa. Renner omistaa alueelta maatilan.

Alueella oli uudenvuodenaattona talvimyrsky, joka vei sähköt arviolta 35 000 kotitaloudelta.

Viranomaiset kertoivat myöhemmin, että noin 6 500 kiloinen aurausajoneuvo oli vierinyt onnettomuudessa elokuvatähden päälle. Renner oli ollut avaamassa tietä lumesta lähellä Tahoen kotiaan ja käyttänyt teloilla kulkevaa lumiauraa, kun laite oli vahingossa ajanut hänen toisen jalkansa yli, kertoo TMZ-tabloidsivusto AFP:n mukaan.

Näyttelijä sai onnettomuudessa iskun aiheuttamia vammoja rintakehäänsä sekä ortopedisia vammoja toiseen jalkaansa. Rennerin tiedottajan mukaan tämän vammoja hoidettiin kahdessa leikkauksessa. Hänen tilansa oli pitkään kriittinen, mutta vakaa.

RENNER tunnetaan erityisesti rooleistaan elokuvissa The Hurt Locker ja The Town, joista hän sai Oscar-palkintoehdokkuudet.

Hän on tullut tunnetuksi myös supersankari Clint Bartonin eli Hawkeyen roolista Marvel-elokuvissa sekä roolistaan Mission Impossible -elokuvasarjassa.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat