Joukko Hollywood-tähtiä on sairastunut koronavirus­tautiin Golden Globe -gaalan jälkeen

Sekä Golden Globe että Critics' Choice Awards -palkintogaalat vaativat osallistujiaan tekemään koronavirustestin ennen tapahtumaan osallistumista.

Näyttelijä Jamie Lee Curtis on yksi Hollywood-tähdistä, joka on kertonut sairastuneensa koronavirustautiin Golden Globe -gaalan jälkeen.

18.1. 12:20

Hollywood-tähdet ovat kertoneet sairastuneensa koronavirustautiin Yhdysvaltain elokuva- ja televisioalan Golden Globe -palkintojuhlan jälkeen, kertovat kansainväliset lähteet.

BBC:n mukaan mukaan ainakin näyttelijät Colin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis sekä Michelle Pfeiffer ovat kertoneet sairastuneensa koronavirukseen.

Pfeiffer joutui jäämän pois Yhdysvaltain Critics' Choice Awards -palkintojuhlasta sairastumisensa vuoksi. Hänen oli määrä luovuttaa gaalassa elämäntyöpalkinto näyttelijä Jeff Bridgesille. Pfeiffer kertoi Instagram-päivityksessään joutuvansa jättämään tapahtuman väliin ja pahoitteli asiaa.

BBC:n mukaan sekä Golden Globes että Critics' Choice Awards -gaalat vaativat osallistujiaan tekemään koronavirustestin tai toimittamaan todistuksen koronavirusrokotteesta ennen juhlaan osallistumista.

BBC:n mukaan kansanterveysasiantuntijat eivät pidä lainkaan yllättävänä, että palkintogaaloihin osallistuneet sairastuvat.

Erilaiset varotoimenpiteet ja julkiset rajoitukset ovat vähentyneet, vaikka esimerkiksi Yhdysvaltain tautikeskuksen (Centers for Disease Control and Prevention) mukaan koronavirustartunnan aiheuttamat kuolemantapaukset jatkavat nousuaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat