Näyttelijä Julian Sands on kadonnut vuorilla Kaliforniassa

Brittinäyttelijä Julian Sands ilmoitettiin kadonneeksi perjantaina.

Julian Sands Venetsian elokuvajuhlilla kuvattuna vuonna 2019.

19.1. 10:04

Brittinäyttelijä Julian Sands on kadonnut vuorilla Etelä-Kaliforniassa, kertoo muun muassa paikallisia medioita siteeraava uutistoimisto Reuters.

65-vuotias Sands ilmoitettiin kadonneeksi Baldy Bowlin alueella perjantai-iltana. Viranomaisten mukaan hän oli lähtenyt perjantaina vaeltamaan eikä palannut takaisin.

Etsinnät aloitettiin Reutersin mukaan välittömästi ilmoituksen jälkeen, mutta ne jouduttiin lopettamaan noin vuorokauden jälkeen muun muassa lumivyöryriskin takia. Etsintöjä on ajoittain jatkettu helikoptereilla ja lennokeilla, ja viranomaisten suunnitelmana on jalkautua alueelle, kun olosuhteet sen sallivat.

Noin 80 kilometrin päässä Los Angelesista sijaitseva Baldy Bowl on laskettelijoiden, kiipeilijöiden ja vaeltajien suosima alue. Paikalliset viranomaiset olivat viime viikon torstaina varoittaneet alueella liikkuvia vaikeista sääolosuhteista, Reuters kertoo.

Britanniassa syntynyt Julian Sands muutti Kaliforniaan 1980-luvulla. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Hotelli Firenzessä, Kuoleman kentät ja Leaving Las Vegas sekä tv-sarjoissa 24 ja Kova laki: Erikoisyksikkö.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat