Lehti: Pamela Anderson syyttää Tim Allenia suku­elimen vilauttamisesta kuvauksissa, Allen kiistää

Pamela Andersonin mukaan Tim Allen vilautti sukuelintään Andersonille Koti kuntoon -sarjan kuvauksissa vuonna 1991.

Tim Allen (vas.) ja Pamela Anderson Koti kuntoon -sarjan jaksossa vuodelta 1997. Kuvassa myös näyttelijä Richard Kahn (oik.). Anderson näytteli sarjassa aktiivisesti vuosina 1991–1993 mutta palasi vierailevana tähtenä yhden jakson ajaksi vuonna 1997.

23.1. 14:42

Näyttelijä ja malli Pamela Anderson syyttää pian julkaistavassa elämäkerrassaan näyttelijäkollegaansa Tim Allenia vuosikymmeniä sitten tapahtuneesta seksuaalisesta häirinnästä, kertoo etukäteen kirjan haltuunsa saanut Variety-lehti. Allen kiistää Varietylle Andersonin syytöksen.

Andersonin mukaan Allen vilautti sukuelintään Andersonille Koti kuntoon -sarjan kuvauksissa vuonna 1991.

Anderson oli kuvausten aikaan 23-vuotias, Allen 37-vuotias. Allenin näyttelemä Tim Taylor oli sarjan päähahmo. Anderson näytteli vuosina 1991–1993 työkalutyttö Lisaa, yhtä sarjan sivuhahmoista.

Andersonin mukaan väitetty välikohtaus tapahtui heti kuvausten alussa.

”Kuvausten ensimmäisenä päivänä kävelin pukuhuoneestani ulos, ja Tim oli käytävällä kylpytakkiin pukeutuneena. Hän avasi takkinsa ja vilautti minulle nopeasti. Hän oli täysin alasti. Hän sanoi sen olevan reilua, koska hän oli nähnyt minut alasti. ’Nyt olemme tasoissa.’ Nauroin vaivaantuneesti”, Anderson kertoo elämäkerrassaan Love, Pamela. Se ilmestyy englanniksi 31. tammikuuta.

Anderson oli poseerannut ensimmäisen kerran Playboy-lehdessä vuonna 1989, joten Allenin kommentti on viitannut oletettavasti tämän alastonkuviin lehdessä.

Allen kiistää syytöksen Varietylle antamassaan lausunnossa.

”Ei, näin ei ole koskaan tapahtunut. En ikinä tekisi mitään tuollaista”, Allen sanoo.

Koti kuntoon oli Andersonin läpimurtorooli tv-maailmassa. Sarjasta tuli Yhdysvalloissa valtavan suosittu, ja sitä tehtiin vuoteen 1999 asti. Anderson jätti sarjan kahden kauden jälkeen. Hän oli saanut vuonna 1992 Baywatch-sarjasta C. J. Parkerin roolin, mikä teki hänestä kansainvälisen supertähden.

Pitkän uran tehnyt Allen näytteli Koti kuntoon -sarjassa koko sarjan tuotannon ajan. Sen lisäksi hänet tunnetaan muun muassa Buzz Lightyearin ääninäyttelijänä Toy Story -elokuvissa.

Varietyn mukaan Andersonin esittämä syytös Allenia kohtaan on vain yksi monista Love, Pamela -kirjassa luvassa olevista paljastuksista.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat