TS: Yle aikoo siirtää UMK-finaalin Turun Logomosta muualle

Ylen luovien sisältöjen johtaja vahvisti Turun Sanomille, että neuvottelut suuremman areenan löytämiseksi ovat käynnissä.

Yle aikoo siirtää Uuden musiikin kilpailun finaalin pois Turun Logomosta. Käärijä juhli lauantaina UMK-finaalin voittoa Logomon lavalla.

27.2. 15:48

Yleisradio aikoo siirtää Uuden musiikin kilpailun (UMK) finaalin Turun Logomosta suurempaan paikkaan, kertoo Turun Sanomat.

Yle etsii UMK:n järjestämispaikaksi areenaa, johon se voi myydä neljä tai jopa kuusi kertaa enemmän lippuja kuin Logomoon. Logomoon mahtuu noin 1 500 katsojaa.

Ylen luovien sisältöjen johtaja Ville Vilén vahvisti Turun Sanomille, että neuvottelut suuremman areenan löytämiseksi ovat käynnissä.

”Suosio on kasvanut sellaisiin mittasuhteisiin, että sen [finaalin] siirtäminen suurempaan tilaan on tullut ajankohtaiseksi”, Vilén sanoi.

Vilénin mukaan neuvotteluja käydään areenoista, jotka soveltuvat ennen kaikkea televisioshow'n rakentamiseen ja ovat tuotannon käytettävissä kokonaisen viikon. Sopivaa paikkaa etsitään Turun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun alueelta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat