Laulaja Justin Bieber peruu maailman­kiertueensa keikat terveys­ongelmien takia

Laulaja on aikaisemmin kertonut sairastuneensa harvinaiseen Ramsay Huntin oireyhtymään. Hän on joutunut siirtämään konserttejaan terveysongelmiinsa viitaten. Nyt Justice World Tour on peruttu kokonaan.

Justin Bieberin esiintyi Kaisaniemen puistossa Helsingissä elokuussa 2022.

1.3. 16:05

Laulaja Justin Bieber peruu loput Justice World Tour -kiertueensa keikat terveysongelmien vuoksi, kertovat kansainväliset lähteet. Kanadalaislaulajan oli määrä esiintyä Yhdysvalloissa, Australiassa ja Euroopassa.

”Justin Bieber on virallisesti peruuttanut Justice World Tour -kiertueensa jäljellä olevat päivämäärät. Tarkista keikkapäivien hyvitykset ostopaikastasi”, kiertueen virallinen Twitter-tili tiedotti.

Bieber on joutunut lykkäämään kiertuettaan useaan otteeseen. Syyskuussa 2022 laulaja tiedotti joutuvansa pitämään taukoa keikkailusta.

Kesällä Bieber kertoi sairastuneensa harvinaiseen Ramsay Huntin oireyhtymään, jonka vuoksi toinen puoli hänen kasvoistaan oli halvaantunut. Hän julkaisi tuolloin Instagram-sivuillaan videon, jolla kertoi, ettei pysty liikuttamaan toista puolta kasvoistaan.

Bieber esiintyi Helsingissä 9. elokuuta 2022.

HS:n konserttiarvostelussa kiinnitettiin huomiota siihen, että oli kyse sitten sairaudesta tai ei, Bieberin kasvoilla ei Helsingin-keikan aikana näkynyt juuri tunteita. Bieber esiintyi lähes koko kaksituntisen katse lavan lattiassa vaellellen tai silmät kiinni.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat