Bruce Willisin vaimo vetoaa paparazzeihin: Älkää huudelko miehelleni kadulla

Kuvaajat eivät ole jättäneet rauhaan Bruce Willisiä, jolla on todettu otsalohkodementia.

Bruce Willis lopetti näyttelemisen viime vuonna terveysongelmien takia.

7.3. 11:15

Entisen näyttelijän Bruce Willisin vaimo Emma Heming Willis vetosi paparazzeihin Instagramissa julkaisemallaan videolla. Hän toivoi valokuvaajien pysyvän miehestään etäällä ja lopettavan huutamisen, kun he näkevät hänet julkisilla paikoilla. Asiasta uutisoi muun muassa amerikkalaiskanava CNN.

Muun muassa Die Hard -elokuvista tunnetulla Willisillä, 67, on todettu otsalohkodementia, hänen perheensä kertoi helmikuussa. Otsalohkodementia on muistisairaus, joka aiheuttaa suunnitelmallisen toiminnan vaikeuksia, persoonan ja käyttäytymisen muutoksia sekä psyykkisiä oireita.

Willis lopetti näyttelemisen viime vuonna afasian takia. Se tarkoittaa muun muassa puheen tuottamisen vaikeutta, jonka taustalla on vaurio tai toimintahäiriö aivojen kielellisiin toimintoihin keskittyneellä alueella. Afasian yleisin aiheuttaja on aivoverenkiertohäiriö.

Emma Heming Willis kertoi julkaisemallaan videolla valokuvaajien yrittäneen hiljattain päästä jututtamaan Bruce Willisiä, kun tämä tapasi ystäviään kahvilassa. Tapaus osoitti, kuinka vaikeaa ja stressaavaa ulos lähteminen ja turvallisesti liikkuminen voi nykytilanteessa olla, Emma Heming Willis kuvaili.

Hän toivoi myös, että kuvaajat eivät huutelisi esimerkiksi Die Hard -elokuvista tuttua ”yippee-ki-yay”-huutoa.

”Antakaa perheemme tai kenen tahansa hänen seurassaan olevan saattaa hänet turvallisesti paikasta A paikkaan B.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat