Entinen Jackass-tähti Bam Margera pidätettiin epäiltynä perhe­väki­vallasta

Him-yhtyeen julkkisfani on kärsinyt päihde- ja mielenterveysongelmista.

Bam Margera joutui tekemisiin poliisin kanssa myös kesällä 2019, kun hän tunkeutui päihtyneenä hotelliin Los Angelesissa. Margera kuvattiin sen jälkeen kun hän oli vapautunut putkasta.

10.3. 17:03

Jackass-sarjasta ja elokuvista tunnetuksi tullut tv-tähti Bam Margera pidätettiin viime viikolla perheväkivallasta epäiltynä, kertovat muun muassa TMZ ja Entertainment Weekly.

San Diegon poliisin mukaan Margera pidätettiin sen jälkeen, kun hänen naisystävänsä oli ilmoittanut Margeran potkineen häntä. Mediatietojen mukaan hänet on vapautettu takuita vastaan.

Piirikunnan syyttäjänviraston tiedottaja kertoi TMZ:lle, että Margeraa vastaan ei ainakaan heidän puolestaan nosteta syytteitä, koska väkivaltaa ei pystytä tarpeeksi aukottomasti todistamaan.

Bam Margera on kärsinyt jo kauan vakavista päihde- ja mielen­terveys­ongelmista. Ne johtivat vähitellen vaikeuksiin Jackass-ryhmän kanssa, ja Margera ei ollut enää mukana viime vuonna ensi-iltansa saaneessa Jackass Forever -elokuvassa.

2000-luvun alussa Margera oli näkyvästi esillä myös HIM-yhtyeen fanina ja Ville Valon ihailijana ja ystävänä.

Margera ohjasi myös musiikkivideoita yhtyeelle. Margera on syyttänyt julkisuudessa Valoa alkoholismistaan, koska Valo joi tuohon aikaan, ja Margera halusi olla samanlainen kuin Valo. Sittemmin Valon ja Margeran välit ovat viilenneet.

Valo kertoi tammikuussa brittiläisen NME:n haastattelussa, että hän ei ole saanut yhteyttä Margeraan pitkään aikaan. Valon mukaan on surullista nähdä, kuinka Margera on ”muuttumassa hirviöksi”.

”Ymmärrän sen kai osin, mutta sen on loputtava”, Valo sanoi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat