Sunnuntain paperi-HS jaetaan jatkossa maanantaina koko Pohjois-Suomessa

Muutoksen taustalla vaikuttavat Kalevan tiistaina päättyneet muutosneuvottelut.

Sunnuntain paperilehti kannetaan jatkossa Pohjois-Suomen tilaajille maanantaisin. Tilauksiin kuuluu kuitenkin digitaalinen lukuoikeus, jolla lehteä pääsee lukemaan heti sunnuntaina.

14.3. 16:06

Sunnuntain Helsingin Sanomat jaetaan Pohjois-Suomessa toukokuun alusta alkaen maanantaiaamuna.

Muutoksen taustalla vaikuttavat Kalevan muutosneuvottelut, joiden tuloksena lehti ilmoitti lakkauttavansa sunnuntain paperisen Kalevan. Kaleva on hoitanut HS:n painamista ja jakelua Pohjois-Suomessa, joten muutoksella on suoria vaikutuksia myös HS:n tilaajiin.

Sunnuntain lehti jaetaan maanantaiaamuna Pohjois-Pohjanmaalla, osassa Kainuuta, Oulussa ja koko entisen Lapin läänin alueella. Jo aiemmin osassa Pohjois-Suomea on jaeltu sunnuntain lehti maanantaina. Asia koskettaa noin neljäätuhatta tilaajaa Pohjois-Suomessa.

Hesarin tilauksiin kuuluu nykyisin digitaalinen lukuoikeus. Sen ansiosta sunnuntain näköislehden lukeminen on jatkossakin mahdollista heti sunnuntaina. Näköislehtien lisäksi sunnuntaina on tarjolla laaja kattaus uutisia, erikoisartikkeleita ja muuta HS:n digitaalista sisältöä.

"Sunnuntain digi-Hesari on erittäin tuhti lukupaketti, ja toivomme että lukijamme Pohjois-Suomessa löytävät tarjontamme verkosta ja HS:n sovelluksista", sanoo Helsingin Sanomien vt. vastaava päätoimittaja Antero Mukka.

HS tiedottaa asiasta tilaajilleen henkilökohtaisesti ja kirjallisesti lähiviikkojen aikana. Muutos tulee voimaan toukokuun alussa. HS:n tilaajien ei tarvitse tehdä asian suhteen tässä vaiheessa mitään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat