Me Naiset -radiokanava vaikenee, Radio Helsinki laajenee viiteen uuteen kaupunkiin

Kaupallisten radioiden uudet toimiluvat ovat voimassa vuoden 2029 loppuun asti.

Me Naiset -kanavan ensimmäisinä aamujuontajina tammikuussa 2021 toimivat Ida-Liina Huurtela (vas.) ja Alina Kangasluoma.

16.3. 14:53 | Päivitetty 16.3. 16:22

Alkuvuodesta 2021 toimintansa aloittanut Me Naiset -radiokanava lopettaa toimintansa maaliskuun lopussa. Erityisesti 25–54-vuotiaiden naiskuulijoiden suosima kanava on kuulunut 18 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Me Naiset -kanavan omistaja Nelonen Media arvioi, että kanavan kuulijat tavoitetaan yhtiön muilla radiokanavilla. Me Naiset -kanavan taajuksilla jatkaa uusi Easy Hits -niminen kanava. Myös Nelosen Helmiradio lopettaa lähetykset FM-taajuuksilla, mutta jatkaa nettiradiona.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom julkisti torstaina uudet ohjelmistotoimiluvat, jotka ovat voimassa vuoden 2029 loppuun asti.

Alun perin helsinkiläisenä paikallisradiona toiminut Radio Helsinki laajentaa kuuluvuuttaan viiteen uuteen kaupunkiin. Tähän asti Helsingin lisäksi Tampereella, Turussa ja Oulussa kuulunut kanava levittäytyy nyt myös Joensuuhun, Jyväskylään, Poriin, Lahteen ja Kuopioon.

Uusia kuuluvuusalueita saavat muiden muassa myös Groove FM ja Järviradio.

Me Naiset -kanavan, Easy Hitsin, Helmiradion ja Groove FM:n omistaja Nelonen Media ja Helsingin Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Oikaisu 16.3. klo 16.21: Radio Helsingin kuuluvuus leviää Jyväskylään vasta nyt. Aiemmin jutussa väitettiin virheellisesti, että kanava kuuluisi Jyväskylässä jo ennestään.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat