Langalla-sarjasta ja John Wick -elokuvista tunnettu näyttelijä Lance Reddick on kuollut

Reddick nähdään vielä valkokankailla ensi viikolla ensi-iltansa saavassa John Wick 4 -elokuvassa.

Näyttelijä Lance Reddick osallistui Angel Has Fallen -elokuvan ensi-iltaan Los Angelesissa, Kaliforniassa vuonna 2019.

17.3. 22:03

HBO:n ylistetystä Langalla-sarjasta ja John Wick -toimintaelokuvista tunnettu näyttelijä Lance Reddick on kuollut 60-vuotiaana.

Reddickin edustajat vahvistivat viihdelehti Varietylle Reddickin kuolleen ”luonnollisista syistä” perjantaiaamulla. Näyttelijä löydettiin julkkissivusto TMZ:n mukaan kuolleena kodistaan Los Angelesissa.

Reddick nähdään vielä valkokankailla ensi viikolla ensi-iltansa saavassa John Wick 4-elokuvassa.

Reddick syntyi Indiewiren mukaan Baltimoressa, johon myös Langalla-sarja sijoittuu, vuonna 1962. Hän opiskeli näyttelemistä ja musiikkia Yalen draamaohjelmassa ja aloitti näyttelemisen televisiosarjoissa 1990-luvun puolivälissä.

Läpimurtonsa Reddick teki vuonna 2000 HBO:n vankilasarjassa Oz, jossa hän näytteli etsivä Johnny Basilia. Hänellä oli vakiorooli myös 2008 alkaneessa ja viisi kautta jatkuneessa tieteissarjassa Fringe – rajamailla.

Reddickillä oli vaimo ja tytär aiemmasta avioliitosta.

Muun muassa supersankarielokuvistaan tunnettu ohjaaja-käsikirjoittaja James Gunn ilmaisi surunsa Reddickin kuoleman johdosta sosiaalisessa mediassa.

”Lance Reddick oli erityisen mukava ihminen, ja erityisen lahjakas näyttelijä. Tämä särkee sydämeni. Rakkauteni hänen perheelleen, ystävilleen ja yhteistyökumppaneilleen”, tviittasi Gunn.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat