Paluu­keikka meni pieleen: Frank Ocean peruu toisen Coachella-esiintymisensä

Viime sunnuntainen Frank Oceanin keikka Coachella-festivaalilla sai monet pettyneiksi. Suunniteltua Oceanin toista keikkaa ei festivaalilla nähdä.

Frank Oceanin epäonnistunut esiintyminen Coachella-festivaalilla ja seuraavan keikan peruminen on herättänyt huomiota.

Laulaja-lauluntekijä Frank Ocean on perunut toisen, tulevalle viikonlopulle suunnitellun keikkansa Coachella-festivaalilla, kertoo muun muassa The Guardian.

HS kertoi tiistaina, kuinka Oceanin ensimmäinen keikka tämän vuoden Coachellassa, ja samalla laulajan ensimmäinen keikka sitten vuoden 2017, meni monilla tavoilla pieleen.

Viime sunnuntaina nähdyn keikan alku myöhästyi tunnilla ja keikka myös loppui äkillisesti. Lisäksi tanssijoita varten jäädytetty luistelurata sulatettiin tunteja ennen keikkaa.

Odotuksista poiketen Oceanilta ei kuultu keikalla uutta musiikkia. Keikalta taltioiduissa videoissa Ocean muun muassa tanssii lavalla ja laulaa ilman mikrofonia.

Laulajan mukaan hänen esiintymisensä Coachellassa viime viikolla ei mennyt niin kuin piti, kertoo The Guardian.

Ensimmäistä keikkaa varten palkattujen 120 luistelijan joukossa olleet ex-jääkiekkoilijaveljekset Dan ja Chris Powers kuitenkin väittävät, että useimmille luistelijoille ilmoitettiin vain tunteja ennen keikkaa, ettei heidän palveluksiaan enää tarvittu.

The Guardianin mukaan kiekkoilijat kertoivat Empty Netters -podcastissaan kaiken johtuneen siitä, että Ocean olisi päättänyt, ettei hän haluakaan esiintyä.

Vielä esityksen harjoitusten aikana molemmat veljekset ylistivät muun muassa Oceanin selkeää visiota.

Sittemmin viime sunnuntaisen esityksen epäonnistumisen syyksi on kerrottu Oceanin aiemmin festivaalilla saama jalkavamma, jonka takia Oceanin ei olisi ollut turvallista esiintyä jäällä.

The Guardianin mukaan tämän viikon sunnuntaille suunniteltu esiintyminen olisikin peruttu juuri kahden murtuman ja vasemman jalan nyrjähdyksen takia.

Variety-lehden mukaan Oceanin pääesiintyjän paikan festivaalisunnuntaissa ottaa Blink-182.

Viimeisimmän albuminsa Frank Ocean julkaisi vuonna 2016 ja uutta musiikkia viimeksi vuonna 2020.

Ocean ja hänen edustajansa eivät ole vastanneet kysymyksiin esitysten alkuperäisistä suunnitelmista, kertoo The Guardian.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat