Successionin jakso 5: Kill List

Succession-sessiossa analysoidaan HBO:n hittisarja Successionin uusin jakso. Varoitus: jakso ja juttu sisältävät spoilereita!

Symppikseksi muuttunutta Roman Roytä esittää Kieran Culkin.

Sisältövaroitus! Sisältää spoilereita jaksoon 5 asti!

Royn veljekset ovat astuneet isän hölskyviin saappaisiin, ja edessä on kohtaaminen Lukas Mattsonin kanssa Norjan jylhissä vuoristomaisemissa. Eleonooran ja Hillan vieraaksi saapuu kustannustoimittaja Samuli Knuuti, jonka kanssa riittää analysoitavaa Successionin viidennen jakson käänteistä. Mitä tapahtuu, kun harmaantunut tukisukkajengi kohtaa virtaviivaiset ja raikkaat skandinaavit? Entä miten Romanista on tullut yhtäkkiä sarjan empaattisin hahmo?

Voit kuunnella podcastin yläpuolisesta soittimesta tai yleisimmistä podcast-sovelluksista.

Succession-sessio on HS:n podcast, jossa huippusuositun HBO:n Succession-sarjan jaksot analysoidaan läpikotaisin heti tuoreeltaan. Podcastin jaksot julkaistaan heti sen jälkeen kun Successionin jakso on tullut HBO:lta.

Succession-session voit kuunnella yleisimmistä podcast-sovelluksista ja HS:n sovelluksen Kuuntele-osiosta. Podcastia juontavat kulttuuritoimittajat Eleonoora Riihinen ja Hilla Körkkö.

Emmy-palkittu Succession-sarja käsittelee Royn perheen kieroutunutta valtataistelua mediaimperiumin kulisseissa. Kriitikoiden ylistämä sarja on provokatiivisen huumorin täyteinen satiiri politiikasta, rahasta ja perhesuhteista.

Podcast on puhuttu ohjelma, jota voit kuunnella puhelimellasi tai verkkoselaimessasi. Succession-session voit tilata yleisimpiin podcast-sovelluksiin, kuten Supla, Spotify, Applen podcastit sekä kaikkiin sovelluksiin, jotka ottavat vastaan RSS-syötteen.

Voit kuunnella podcastin HS:n sovelluksessa valitsemalla valikosta Kuuntele–Podcastit–Succession-sessio. Kaikki HS:n podcastit löytyvät Suplasta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat