”Jumala on varjellut meitä syrjähypyiltä” – Tuomas Enbusken uusi pari­suhdesarja punastuttaa ja ihastuttaa

Tuomas Enbuske taitaa edelleen myös provosoinnin.

Tuomas Enbuske tekee onnistuneita podcasteja.

| Päivitetty

Tuomas Enbuske on viime vuosina tehnyt erinomaisen onnistuneita podcasteja. Enbusken hullun paperit, Enbusken miljonäärit ja Enbusken sota ovat kaikki edelleen täysin kuranttia kuunneltavaa.

Ja mainiolta kuulostaa avausjakson perusteella myös hänen uusin sarjansa Enbusken parisuhde. Ensimmäisen jakson otsikkona on Rakkautta ennen seksiä, ja haastateltavina ovat Päivi ja Niilo Räsänen sekä Maria-Sofia Roimaa, jotka kaikki ovat aloittaneet seksielämän vasta papin aamenen jälkeen.

Roimaa herätti sosiaalisen median päivystävissä liberaaleissa ärtymystä, kun hän kertoi menneensä naimisiin 33-vuotiaana neitsyenä. Eikä Roimaa ollut sallinut itselleen edes masturbointia, koska ”se ei olisi vienyt minua lähemmäs Jumalaa”.

Räsästen 38 vuotta kestänyt avioliitto kuulostaa puolestaan ärsyttävän täydelliseltä. Ei mustasukkaisuutta, ei syrjähyppyjä, ei oikeastaan mitään ongelmia.

”Jumala on varjellut meitä syrjähypyiltä”, Päivi Räsänen toteaa.

Räsästen haastattelu ei kuitenkaan missään tapauksessa ole tylsää kuunneltavaa. Niilo ei kovin usein suunvuoroa saa, mutta Päivi hoitaa puhepuolen sitäkin vakuuttavammin. Hän kuvaa esimerkiksi nuorten ihmisten seksittömän seurustelun eroottista jännitettä ihailtavan hienovireisesti. Sitä tunnetta, kun toisen tahaton hipaisukin aiheuttaa koko vartaloa vavahduttavan sähköiskun.

Enbuske puolestaan osaa ja uskaltaa kysyä Räsäsiltä punastuttaviakin kysymyksiä. Ja tokihan Enbuske taitaa edelleen myös provosoinnin. Hän rohkenee esimerkiksi väittää, että mies on ihanteellisessa parisuhteessa edelleen perheen pää, mistä Räsäset ovat täysin samaa mieltä.

Enbusken parisuhde, Supla+.

Helsingin Sanomat ja Supla kuuluvat Sanoma-konserniin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat