Pahoinpitelystä epäilty Jackass-tähti Bam Margera antautui poliisille

Margera oli aluksi paennut poliisia metsään.

Bam Margerasta annettiin pidätysmääräys maanantaina, ja torstaina hän saapui itse poliisiasemalle. Margera oli 2000-luvun alussa näkyvästi esillä suomalaisen HIM-yhtyeen fanina.

JACKASS-sarjasta ja -elokuvista tuttu Bam Margera on antautunut poliisille. Hän on ollut pidätysmääräyksen alaisena maanantaista saakka. Asiasta uutisoivat muun muassa TMZ ja Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Margeraa epäillään pahoinpitelystä, häirinnästä ja terrorismiteolla uhkailusta. Hänen veljensä, muusikko Jesse Margera oli ilmoittanut poliisille sunnuntaina, että tämä käyttäytyi väkivaltaisesti ja uhkaavasti.

Pennsylvanian poliisin mukaan Margera oli paennut metsään, kun poliisit olivat tulleet etsimään häntä kotoaan Chesterin piirikunnassa. Margerasta annettiin pidätysmääräys maanantaina, ja torstaina hän saapui itse poliisiasemalle.

Margera kuitenkin kiisti syyllistyneensä epäiltyihin tekoihin ja kertoi sosiaalisessa mediassa haastavansa veljensä oikeuteen kunnianloukkauksesta. Hänet vapautettiin 50 000 dollarin takuita vastaan.

Margeran asianajajan mukaan Margera on syytön ja kyseessä oli tavallinen perheriita. Tapausta käsitellään Pennsylvanian oikeudessa 25. toukokuuta, poliisi kertoo.

Päihde- ja mielen­terveys­ongelmista kärsinyt Margera on ollut viime aikoina vaikeuksissa virkavallan kanssa. Maaliskuussa hänet pidätettiin perheväkivallasta epäiltynä, kun hänen naisystävänsä oli ilmoittanut Margeran potkineen häntä.

Tuolloin Margera vapautettiin takuita vastaan, ja piirikunnan syyttäjänviraston mukaan syytteitä ei nosteta, koska väkivaltaa ei pystytä tarpeeksi aukottomasti todistamaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat