Haluatko virittäytyä tunnelmaan? Näillä vinkeillä luot täydellisen kisa­katsomon

Tämä vuoden viisukatsomoon kuuluvat vihreät kynnet ja piña colada -drinkit. Illan kruunaavat upeat tarjoilut ja euroviisubingo.

Euroviisuiltaan voi valmistautua muun muassa loihtimalla Käärijä-kynnet, askartelemalla oman boleron sekä valmistamalla piña colada -drinkkejä.

Odotettu ilta on täällä! Näillä HS:n kootuilla vinkeillä pääset oikeaan euroviisutunnelmaan.

Iltaan valmistautumisen voi aloittaa luomalla itselleen Käärijä-kynnet. HS:n tekemän tutorial-videon avulla se onnistuu vaivattomasti.

Vielä ehdit myös valmistaa päivän asun, eli oman vihreän boleron! Tarvitset vain vihreää huopaa, sakset, lankaa ja neulan sekä askarteluniitin. Lasten uutisten tekemällä ohjeella vaate valmistuu kädenkäänteessä.

Seuraava askel on tietysti tarjoilujen suunnittelu. Vihreällä teemalla pöytään saa vaikka mitä herkkuja.

HS kertoi perjantaina parhaat vinkit viisukatsomon tarjoiluihin.

Tämän vuoden euroviisukatsomoon kuuluvat tietysti myös Cha cha cha -kappaleesta tutut piña colada -drinkit. Alkoholittoman drinkin ohjeen löydät täältä.

Jutusta löydät drinkkiohjeen lisäksi kolme viisukatsomoon täydellistä ihanan vihreää ruokaa: pinaatti-fetalabnehin, maustekurkkudipin ja Key Lime -piirakan.

Myös monet muut vihreät ruuat, kuten parsasta valmistetut annokset sopivat päivän teemaan. Esimerkiksi mausteinen salsa verde -kastike maistuu nopeasti keitetyn parsan ja pehmeän burratajuuston kanssa.

Parsasta saa aikaan vaikka mitä herkullista. Tässä salsa verde -kastiketta nopeasti keitetyn parsan ja pehmeän burratajuuston kanssa.

Kun illan lähetys pyörähtää käyntiin, on aika ottaa esille HS Nytin laatima viisubingo, josta pääsee rastittamaan muun muassa hetken, jolloin Suomi saa naapurimaalta 12 pistettä, kun pisteiden antaja kertoo vitsin ja totta kai, kun kuuluu Cha cha cha!

Euroviisubingo tuo lisäjännitystä euroviisuiltaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat