Martha Stewartista, 81, tuli vanhin kansimalli kuuluisassa uimapuku­numerossa

Stewart lyö uimapukunumeron aiemman ikäennätyksen, joka oli Maye Muskilla.

Martha Stewart on yksi neljästä Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron malleista.

Tv-kokki Martha Stewartista on tullut Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kaikkien aikojen vanhin kansimalli. Hän on 81-vuotias.

Stewart on amerikkalainen kuuluisa televisiopersoona ja kokki. Hän on yksi Sports Illustratedin vuotuisen uimapukunumeron neljästä tämän vuoden kansimallista.

Numeron muut kansimallit olivat näyttelijä Megan Fox, malli Brooks Nader ja muusikko Kim Petras.

Numeron tarkoituksena on juhlia voimakkaita naisia, jotka ”eivät tunne rajoituksia sisäisesti tai ulkoisesti”.

Stewart lyö uimapukunumeron aiemman ikäennätyksen. Viime vuonna kannessa nähtiin mallina (ja myös Elon Muskin äitinä) tunnettu Maye Musk, joka oli tuolloin 74-vuotias.

”En ajattele ikää kovin paljon, mutta ajattelin, että tämä on tavallaan historiallista, ja että minun on parempi näyttää todella hyvältä”, Stewart kertoo lehdelle.

Stewart kertoo, että yleensä häntä motivoi raha. Tällä kertaa motivaatio syntyi kuitenkin jostain muusta.

”Tällä kertaa minua motivoi halu näyttää ihmisille, että ikäiseni nainen voi yhä näyttää hyvältä, tuntea olonsa hyväksi ja olla hyvä”, hän sanoi lehden julkaisemalla videolla.

Stewartin kuvasi kanteen valokuvaaja Ruven Afanador. Kuvauksissa mallin piti vaihtaa kuvausvaatteita kymmenen kertaa, mikä oli hänen mukaansa enemmän vaatteita kuin hän käyttää viikon aikana.

Instagram-tilillään Martha Stewart kirjoittaa ottaneensa tehtävän vastaan, sillä hän katsoi sen olevan ”elämänsä mahdollisuus”.

”Toivon, että kansi inspiroi sinua haastamaan itsesi kokeilemaan uusia asioita riippumatta siitä, missä elämänvaiheessa olet. Muuttuminen, kehittyminen ja pelottomuus – ne ovat kaikki todella hyviä asioita.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat