Cha cha cha Spotifyn viraalilistan kärjessä ympäri maailman

Maanantaihin mennessä kappaletta oli kuunneltu yhteensä noin 47,5 miljoonaa kertaa.

Käärijän Cha cha cha on viraalilistan ykkösenä ja euroviisuvoittaja Loreenin Tattoo kahdeksantena.

Käärijän euroviisukappale Cha cha cha on noussut Spotify-suoratoistopalvelun viraalilistan kärkisijalle useissa maissa ja on ykkössijalla myös koko maailman viraalilistalla. Viraalilistalle nousevat automaattisesti sellaiset kappaleet, joiden kuuntelumäärät ovat nousseet nopeasti, joita käyttäjät ovat jakaneet usein ja jotka ovat saaneet paljon uusia kuuntelijoita. Listat päivittyvät joka päivä.

Cha cha cha oli maanantaina useiden maiden viraalilistojen ykköspaikalla: esimerkiksi Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Britanniassa, Irlannissa, Italiassa, Ruotsissa, Israelissa, Ukrainassa ja Puolassa. Myös Australiassa Cha cha cha oli ykkösenä, Uudessa Seelannissa toisena. Japanissa Cha cha cha oli toisena, Meksikossa neljäntenä. Afrikassa kappale ei kuitenkaan ollut aivan niin suosittu kuin muualla: se oli kyllä Etelä-Afrikan viraalilistan seitsemäntenä mutta monessa muussa maassa ei lainkaan. Myöskään Brasilian viraalilistalla Cha cha chata ei näkynyt.

Päivittäisiin kuulijamääriin perustuvalla Top 50 -listalla Cha cha cha oli maanantaina sijalla 49 noin 1,85 miljoonalla soittokerrallaan. Kaikkiaan kappaletta oli maanantaihin mennessä kuunneltu noin 47,5 miljoonaa kertaa.

Käärijä eli Jere Pöyhönen esiintyi Helsingin Jäähallissa lauantaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat