Kohtauksia eräästä avioliitostaNick Hornby kertoo, sittenkin, edelleen samoista ikilapsista, jotka eivät koskaan aikuistu - Kirja-arvostelut | HS.fi

Kohtauksia eräästä avioliitostaNick Hornby kertoo, sittenkin, edelleen samoista ikilapsista, jotka eivät koskaan aikuistu

Hyvä ihminen, parempi ihminen - tekopyhä paskiainen. Jotakuinkin tähän tapaan kulkevat ihmisluonteen vertailumuodot Nick Hornbyn neljännessä romaanisuomenneoksessa Hyvät ihmiset . Hyvyyden perusmuotona näyttäytyy tarinan kertoja, lääkäri Katie Carr. Hänessä on puutteensa ja hän tekee virheitä eikä aina jaksa kiinnostua potilaittensa vaivoista, mutta pohjimmiltaan hän tietää suorittavansa hyviä tekoja.

31.8.2002 0:00

Hyvä ihminen, parempi ihminen - tekopyhä paskiainen. Jotakuinkin tähän tapaan kulkevat ihmisluonteen vertailumuodot Nick Hornbyn neljännessä romaanisuomenneoksessa Hyvät ihmiset .

Hyvyyden perusmuotona näyttäytyy tarinan kertoja, lääkäri Katie Carr. Hänessä on puutteensa ja hän tekee virheitä eikä aina jaksa kiinnostua potilaittensa vaivoista, mutta pohjimmiltaan hän tietää suorittavansa hyviä tekoja. Hän on hyvä ihminen tai ainakin aika hyvä ihmiseksi.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat