Matti Yrjänä Joensuun paluu Uuden Harjunpää-romaanin taitava juonenrakentelu ja arvojen dramatisointi on seitsemän vuoden tauon jälkeen saanut rinnalleen uudistuneen mielikuvituksen - Kirja-arvostelut | HS.fi

Matti Yrjänä Joensuun paluu Uuden Harjunpää-romaanin taitava juonenrakentelu ja arvojen dramatisointi on seitsemän vuoden tauon jälkeen saanut rinnalleen uudistuneen mielikuvituksen

Matti Yrjänä Joensuun uuden Harjunpää-romaanin päähenkilö on naista pelkäävä nuorukainen, joka tiirikoi itsensä makuuhuoneisiin ja katselee himonsa nukkuvia kohteita korkeintaan hipaisten. Edellinen Harjunpää kuvasi 1986 virkaheiton yövartijan ja tietotehtaan johtajan kaksintaistelun: köyhä kiusantekijä sai rikkaan tavaroiden rakastajan perikadon partaalle tilaamalla hänelle autolasteittain uutta tavaraa.

15.9.1993 0:00

Matti Yrjänä Joensuun uuden Harjunpää-romaanin päähenkilö on naista pelkäävä nuorukainen, joka tiirikoi itsensä makuuhuoneisiin ja katselee himonsa nukkuvia kohteita korkeintaan hipaisten.

Edellinen Harjunpää kuvasi 1986 virkaheiton yövartijan ja tietotehtaan johtajan kaksintaistelun: köyhä kiusantekijä sai rikkaan tavaroiden rakastajan perikadon partaalle tilaamalla hänelle autolasteittain uutta tavaraa. Se oli osuva 1980-luvun kuvaus.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat