Juutalaisvihan vuosituhantinen noidankehä Muukalaisviha pakotti eristymään, eristyneisyys ja ulkopuolisuus lietsoivat lisää juutalaisvihaa - Kirja-arvostelut | HS.fi

Juutalaisvihan vuosituhantinen noidankehä Muukalaisviha pakotti eristymään, eristyneisyys ja ulkopuolisuus lietsoivat lisää juutalaisvihaa

kirjat Juutalaisvihan vuosituhantinen noidankehä Muukalaisviha pakotti eristymään, eristyneisyys ja ulkopuolisuus lietsoivat lisää juutalaisvihaa Harva kansa on joutunut kärsimään niin kauan ja niin ankarasta vihasta kuin juutalaiset. Eero Kuparisen Antisemitismin musta kirja esittelee juutalaisia kohtaan tunnetun vihan historian antiikin ajoista nykypäivään.

27.5.2008 0:00

kirjat Juutalaisvihan vuosituhantinen noidankehä Muukalaisviha pakotti eristymään, eristyneisyys ja ulkopuolisuus lietsoivat lisää juutalaisvihaa Harva kansa on joutunut kärsimään niin kauan ja niin ankarasta vihasta kuin juutalaiset.

Eero Kuparisen Antisemitismin musta kirja esittelee juutalaisia kohtaan tunnetun vihan historian antiikin ajoista nykypäivään.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat