Cajun-ruokaa ja vampyyrihuumoria - Kirja-arvostelut | HS.fi

Cajun-ruokaa ja vampyyrihuumoria

Mikä? True Blood -tv-sarjan pohjalta tehty keittokirja, jossa on noin 80 ohjetta, sivukaupalla valokuvia sarjan hahmoista ja kieli poskessa kirjoitettuja tarinoita. Kirjassa mässäillään kuvitteellisessa vampyyrimaailmassa, mutta ruuat ovat oikeita cajunkeittiön herkkuja.

Gianna Sobol, Alan Ball, Karen Sommer Shalett: True Blood – Syötävää, juotavaa ja purtavaa Bon Tempsin tapaan. Pen & Paper. 224 s. 26,90 e.

29.11.2012 2:24

Mikä? True Blood -tv-sarjan pohjalta tehty keittokirja, jossa on noin 80 ohjetta, sivukaupalla valokuvia sarjan hahmoista ja kieli poskessa kirjoitettuja tarinoita.

Kirjassa mässäillään kuvitteellisessa vampyyrimaailmassa, mutta ruuat ovat oikeita cajunkeittiön herkkuja. Ohjeet on tehnyt louisianalaisen ravintolakoulun opettaja Marcelle Bienvenu.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat