Terveellistä ruokaa kekseliäästi

Kansainvälisesti palkitusta Vanelja-blogista tunnettu Virpi Mikkonen jatkaa gluteenittomalla ja sokerittomalla linjalla.

Virpi Mikkonen: Kiitos hyvää Pikaruokaa – helppoja ruokia terveelliseen arkeen. Kustantaja Otava. 141 sivua. Hinta noin 30 e.

27.1.2016 13:38

Mikä?

Kansainvälisesti palkitusta Vanelja-ruokablogista tunnettu Virpi Mikkonen on erikoistunut resepteihin, joissa ei käytetä gluteenia ja valkoista sokeria. Hänen toinen ruokakirjansa Kiitos hyvää Pikaruokaa sisältää nopeasti valmistuvia ohjeita, jotka sopivat kasvisruokailijalle, moni myös vegaaneille. Joissakin resepteissä on lasten suosikki -merkintä.

Toimiiko?

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat