Brittipianisti pelasti RSO:n konsertin - Konserttiarvostelut | HS.fi

Brittipianisti pelasti RSO:n konsertin

Kapellimestari Mario Venzago on rakastettava ja puhdassydäminen taiteilija, jolle turbotehot ovat vieraita. Maanmiehensä, sveitsiläisen Arthur Honeggerin Liturgisessa sinfoniassa sodan tuhoviesti ja konemainen tunteettomuus pehmenivät. Pääosaan nousivat rukouksen kaltainen hidas osa ja tyyntyvä päätös, jossa Tuomas Lehdon sellosoolo toi rauhan ja Hanna-Kaarina Heikinheimon pikkolo muunsi avausosan synkän teeman paratiisilliseksi liverrykseksi.

14.2.2014 2:00

Arvio: konserttiRadion sinfoniaorkesteri Musiikkitalossa, johtaja Mario Venzago, Paul Lewis, piano. – Honegger, Mozart, Ravel.

KapellimestariMario Venzago on rakastettava ja puhdassydäminen taiteilija, jolle turbotehot ovat vieraita. Maanmiehensä, sveitsiläisen Arthur HoneggerinLiturgisessa sinfoniassa sodan tuhoviesti ja konemainen tunteettomuus pehmenivät. Pääosaan nousivat rukouksen kaltainen hidas osa ja tyyntyvä päätös, jossa Tuomas Lehdon sellosoolo toi rauhan ja Hanna-Kaarina Heikinheimon pikkolo muunsi avausosan synkän teeman paratiisilliseksi liverrykseksi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat