Luomuinstituutti aloitti - Kuluttaja | HS.fi

Luomuinstituutti aloitti

Luomuinstituutti aloitti toimintansa Mikkelissä vuoden alussa. Tavoitteena on paitsi edistää tieteellistä tutkimusta myös saada markkinoille entistä enemmän kotimaista luomuruokaa. Instituutin johtajan, professori Pirjo Siiskosen mukaan Valtioneuvoston tavoite, että ruuantuotannosta 20 prosenttia olisi luomua vuoteen 2020 mennessä, ei tunnu mahdottomalta.

26.2.2013 2:00

Luomuinstituutti aloitti toimintansa Mikkelissä vuoden alussa. Tavoitteena on paitsi edistää tieteellistä tutkimusta myös saada markkinoille entistä enemmän kotimaista luomuruokaa. Instituutin johtajan, professori Pirjo Siiskosen mukaan Valtioneuvoston tavoite, että ruuantuotannosta 20 prosenttia olisi luomua vuoteen 2020 mennessä, ei tunnu mahdottomalta.

Luitko jo nämä?