Laktoositon Pingviini- vaniljatuutti - Kuluttaja | HS.fi

Laktoositon Pingviini- vaniljatuutti

Lisäaineet Emulgointiaineet: E332 = lesitiini E471 = rasvahappojen mono- ja diglyseridit  Emulgointiaineet pehmentävät jäätelön rakennetta – niiden avulla vesi ja rasva saadaan tasaiseksi seokseksi. Lesitiiniä on luontaisesti kaikissa soluissa. E471 puolestaan on rasvayhdiste, ja se on jäätelöteollisuudessa yleisin emulgointiaine.

16.7.2013 2:00

Lisäaineet

Emulgointiaineet:

E332 = lesitiini

E471 = rasvahappojen mono-

ja diglyseridit Emulgointiaineet pehmentävät jäätelön rakennetta – niiden avulla vesi ja rasva saadaan tasaiseksi seokseksi.

Lesitiiniä on luontaisesti kaikissa soluissa. E471 puolestaan on rasvayhdiste, ja se on jäätelöteollisuudessa yleisin emulgointiaine.

Luitko jo nämä?