Pepe Willberg on 67 ja ykkönen

Veteraaniartisti Pepe Willbergin levy on kesän myyntilistojen ykkösenä. ”Tässä vielä vanhoilla päivillä”, Willberg ihmettelee. Siitä on kauan, kun Pepe oli tähti. Mestarit-kiertueellakin hän jäi Kirkan ja Hectorin varjoon.

7.6.2014 7:39

Ehkä olisi liioiteltua väittää, että Pepe Willbergin elämä todistaa Jumalan olemassaolon. Mutta hänen tarinassaan on rutkasti käänteitä, jotka panevat uskomaan johdatukseen tai johonkin älykkään suunnittelun tapaiseen.

Tällaisessa tilanteessa on hyvä turvautua Raamattuun. Siinähän kuvaillaan teoksen päähenkilöä muun muassa armolliseksi ja kerrotaan, että hänen armoonsa kuuluvat ainakin hyvyys, ystävällisyys, laupeus ja rakkaus (Ps. 31:19; 1 Piet. 1:3; Joh. 3:16; Joh. 17:3) ja katso: kun kohta ryhdymme käymään läpi Willbergin elämän vauhdikkaita käänteitä, ei jää epäselvyyttä siitä, etteikö hän olisi saanut osakseen jumalaisen lauluäänen ja enkelinkiharoiden lisäksi runsain mitoin kaikkea tuota. Toki häntä on myös koeteltu, mutta, Luojan kiitos, ei koskaan hyljätty. Sillä se on varmaa, että Jumala, kohtalo tai mikälie on nyt kohdellut Pepe Willbergiä niin oikeudenmukaisesti, että melkein itkettää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite