Mysin sipulimuhennos - Kuukausiliite | HS.fi

Mysin sipulimuhennos

29.6.2017 14:27 | Päivitetty 29.6.2017 14:27
  • 100 g voita

  • 5 valkeaa kesäsipulia

  • 3:n sipulin varret

  • 1 dl uusien perunoiden keitinvettä

  • vajaa 1 kasvisliemikuutio

  • ripauksittain mustapippuria

  • 1 ½ dl kermaa

Sulata voi paistinpannulla ja nosta silputut sipulit ja varret pannulle. Kääntele ahkerasti. Kun sipulit ovat vähän laiskistuneet, kaada perunavesi pannulle ja lisää liemikuutio sekä mustapippuria. Sekoita, kunnes liemikuutio on sulanut, Vähennä lämpö melkein olemattomiin, pane kansi pannun päälle ja anna kastikkeen hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää kerma, sekoita, anna kiehahtaa laiskasti ohimennen ja tarjoa saman tien.

Resepti: Mysi Lahtinen

Artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Luetuimmat - Kuukausiliite